SUNSET PICNIC

Dinner at the beach during sunset. <3 I’m wearing a March11 dress (in yellow here!) – adlink

Hej hjärtan! Såhär avslutade vi dagen igår, så härligt! Vi var ju och shoppade saker dagen innan och jag hittade den sötaste lilla picnic-korgen, så var tvungen att köpa den. När vi har varit nere och badat på kvällarna så ser vi alltid så många som har picnic på stranden, så vi bestämde oss för att göra samma sak igår. :-) Hur mysigt är inte det då? Slår alla restaurangbesök enligt mig! Vi lagade massa olika saker så det blev lite som tapas. Vi gick till en annan strand än vår vanliga för det var mycket mindre folk där. Himlen var en mix and turkost, blått och rosa. <3 Det var så härligt och såhär vill jag äta middag varje kväll nu, haha! Vi avslutade såklart med ett dopp i vattnet när det var kolsvart ute. :-)  Dags för oss att ta oss ut och svettas, vi var för slut för att träna igår så idag finns det ingen ursäkt… Hörs sen, PUSS <3

//Hey loves! This is how we ended our day yesterday, so nice! We went shopping the day before and I found the cutest picnic bag, so I had to buy it. When we’ve been to the beach for our night swim we always see so many people having picnic at the beach, so we decided to do the same yesterday. :-) How cozy isn’t it? Beats every restaurant according to me! We cooked different things so it ended up to be like tapas. We went to another beach than our usual because it was less people there. The sky was a mix of turquoise, blue and pink. <3 It was so nice and from now I want to eat dinner like this every night, haha! We ended with a dip in the water when it was pitch black outside. :-) Time for us to head out and sweat, we were to tired to workout yesterday so today we have no excuse… Talk later, HUGS <3

27 reaktioner på “SUNSET PICNIC”

Leave a Reply

Your email address will not be published.