RASPBERRIES

Missing this one today <3 My little mini babe!

God morgon! Igår gick vi ut och åt middag och det slutade med en sväng till Twiga, en nattklubb här i Monaco. Världens ballaste location, man går ner och kommer ut på en terass som hänger över vattnet. Drack en drink så mår helt okej idag, jag är mer trött då vi gick och la oss efter klockan tre och jag vaknar i vanlig ordning vid 07.30… ;-) Skönt att det är söndag, favoritdagen att bara vara hemma och mysa, fixa, piffa osv. Jag hade gärna plockat hallon med Livia igen, som jag saknar den lilla människan! <3 När vi åkte ut till landet i Stockholm så plockade vi hallon på trädgården (Livia åt mest, men iallafall haha), vi brukade alltid göra det när vi var små. :-) Jag får träffa dom alla snart igen så det längtar jag efter! Nu blir det en stor kopp kaffe så hoppas jag att jag vaknar till lite mer. Hörs sen, PUSS <3

//Good morning! We went out for dinner last night and it ended up with a visit to Twiga, a night club here in Monaco. The worlds coolest location, you walk down and come out at a terrace that hangs over the water. Had one drink so I feel ok today, I’m mostly tired since we went to bed after 3 am and I woke up at 7.30 as usual… ;-) Nice that it’s sunday, my favorite day to just be at home and chill, organize, clean etc. I would’ve loved to pick raspberries with Livia again, oh how I miss that little person! <3 When we went to the country side in Stockholm we went to get raspberries from the garden (Livia ate most of it, but still haha), we always used to do that when we were kids. :-) I will see them all soon again so I’m looking forward to that! Now I’m gonna make a huge cup of coffee and hopefully I will wake up a bit more. Talk later, HUGS <3

11 reaktioner på “RASPBERRIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.