COLOR BLOCKS

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here! – adlinks

God morgon! Hoppas ni haft en fin morgon och helg. :-) Jag vaknade av mig själv vid 06.30 och kände mig pigg, jag älskar verkligen mornar. Det var skönt att komma ut på promenaden en halvtimme tidigare än vanligt, det var riktigt stor skillnad på temperaturen. Blev fortfarande lika svettig men det kändes inte lika varmt, haha! ;-) Jag är helt inne på färgglada plagg just nu, helst i en färg. Ovan är mina favoriter just nu, har faktiskt redan beställt några av dom. Väntar på att få hem det! Den där väskan skulle passa så bra till alla dom här plaggen, en färgglad väska gör verkligen så mycket enligt mig. Nu ska vi snart gå bort till banken för ett möte och sen får vi se. Är faktiskt lite sugen på att hänga på stranden! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning! Hope you’ve had a great morning and weekend. :-) I woke up by myself at 06.30 and felt energized, I just love mornings. It was so nice getting out on my walk half an hour earlier than usual, it was actually a huge difference in temperature. I still got as sweaty but it didn’t feel as hot, haha! ;-) I’m totally in to colorful pieces right now, preferably in one color. Above are my favorites right now, I actually ordered some of them. I can’t wait to get them! This bag would look good to all these pieces, a colorful bag makes such a difference in my opinion. Now we’re gonna walk over to the bank for a meeting and then we’ll see. I actually want to hang out at the beach! Talk later, HUGS <3

23 reaktioner på “COLOR BLOCKS”

 • kajsa says:

  <333

 • Liena Snow says:

  I am all about pastel tones, florals and lot of pink at the moment.
  These are pretty pieces, like your style.
  I love Mondays too. It is so great to start new a week.
  Have an amazing day.
  Love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Elin says:

  Så synd att man (jag iallafall) för det mesta köper typ svart och vitt… Däremot är jag duktigare på att ha sneakers som livar upp, men den rosa väskan var hur fin som helst. Min första tanke var till en svart klänning eller svarta jeans, hahha… Alltid ska det vara något svart :-)

  • janni says:

   Men åh, köp mer färg!! :D Så kul och man blir glad av det! Annars är färgglada skor/väskor alltid kul också. ;-) Kram!

 • Ellie says:

  That’s all you have to say to that? What kind of fashion blogger are you, haha??!
  http://www.blogellive.com

 • Filippa says:

  Älskar byxorna!

 • Jey says:

  Hey Janni!
  I love your picks, especially the pink velvet Gucci bag. That bag is to die for <3

  http://aboutjey.com

  Jey <3

 • Amalia says:

  Unna dig väskan! :) såå fin

  • janni says:

   Ska gå och spana i butikerna här i Monaco, finns så många bra så har svårt att bestämma mig… :-P Xx

 • Marie says:

  I recommend you to check out this inspired poster online shop. It is soooo you!

  https://desenio.no

  • janni says:

   Oh I’ve been working with them, I love their stuff! Everything we have in our apartment is from there. :-) Xx

 • Julie says:

  Hey Janni! I just watched yours and Natascha’s vlog from the Hamptons.
  I noticed you were wearing earrings with ‘J’ and ‘D’, which are my initials as well :-)
  I was wondering where you got them because I think they’re really cool!!
  xx Julie

  • janni says:

   Yes, I got them from Revolve actually. It’s from Fraiser Sterling. :-) Xx

   • Julie says:

    Unfortunately shipping to Belgium is more expensive than the earrings themselves :-(
    If you ever wish to sell them, let me know :) xx

 • A says:

  Hej!
  Vet att du tidigare skrivit hur viktigt det är för dig med mellanmål. Här har du en till som blir fett moody om jag inte får äta med tre timmars mellanrum.
  Men hur gör du med det när du är mycket på språng?
  Brukar du köpa? Struntar du i det? Eller har du alltid med något i väskan? I så fall vad? Behöver tips…trött på skrumpna bananer:p

  • janni says:

   Mellanmål är SÅ viktigt för mig, haha! Jag har alltid en påse nötter eller någon frukt i väskan, in case of emergency. ;-) Har jag inte det så köper jag något, typ en smoothie eller juice eller liknande. Men hett tips är nötter, dom blir inte gamla, man blir mätt och får energi och det luktar inte som en gammal banan, haha! Kram!

 • Hey Janni,
  I’m going to be honest I am a young student at a University and I have gotten hooked on so many people’s vlogs and love seeing the life some people are able to live. Most recently I have been hooked on Jon and your vlogs and I strive to live a life like the two of you. I have huge aspirations and have no clue how to chase them so if you have any advice let me know.
  P.S. you are a dime peice

  • janni says:

   Hey, and thanks! My best tip is to set goals, work hard for them and never give up. Might sound simple, but if you work for it every single day and have a goal you will slowly get there. :-) Good luck!!

 • Alice says:

  Älskar när du gör sånna hör inlägg, man blir verkligen inspirerad

Leave a Reply

Your email address will not be published.