ROMAN THEATRE OF CARTAGENA

Forgotten photos from Cartagena – such a cool spot! I’m wearing Indiska dress, Nelly shoes and Pepyth bag.

Hej babes! Idag har varit jobb/fixardag, så himla skönt. Fixade i badrummet med en ny duschställning (sån man har shampoo osv i), bytte lampor, rensade alla skönhetsprodukter och sista delen av mina kläder. Haha, snacka om fixardag! Hittade lite bilder från Cartagena som jag glömde posta, även om det var mina favoriter därifrån. Vi gick ju runt stan en hel dag och hamnade på det här stället – så otroligt häftigt. Man gick igenom ett museum innan och fick lära sig en del om stället, som faktiskt har haft hus byggt ovanpå och hittades senare under marken. Jag brukar inte vara en museum-älskare men börjar bli mer och mer intresserad av historia och tycker det är så häftigt att se. Nu – kvällsprommis, dusch, te och en film. Puss och kram <3

//Hey babes! Today’s been a work/fix day, it feels so good. I set up a new thing for the shower (the thing you put shampoo etc in), changed light bulbs, cleaned out my beauty product and the last part of my clothes. Haha, talk about a fixing day! Found some pictures from Cartagena that I forgot to post, even if it probably was my favorites from there. We walked around town one day and ended up in this place – it was so cool. You walked through a museum before this and got to know a lot about the place, that’s actually been under ground with houses on top before they found it. I’m usually not a museum lover but I’m starting to get more and more interested in history so this was really cool to see. Now – night walk, shower, tea and a movie. Kisses and hugs <3

15 reaktioner på “ROMAN THEATRE OF CARTAGENA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.