PEARL SHOES

Storets dress (here!)/ Pepyth bag/ Nelly shoes (here!) – adlink 

Good morgon babes! Hur mår ni idag? :-) Jag mår bra, var faktiskt lite trött när jag vaknade men efter 10 minuters promenerande kände jag mig pigg och redo för dagen igen. Bästa tipset för att få en bra start på dagen som kommer ge dig massa energi är helt klart att gå en promenad, lyssna på bra musik och svettas. Älskar det! Nu är jag hemma igen, har ätit frukost och ska maila lite, sen funderar jag på att åka med Benni till Cannes. Han bor ju i Cannes och Jon är borta tills imorgon så jag är ensam i Monaco, så att få uppleva Cannes med en local hade varit kul. Har hört rykten om att hans familj har hus med pool, vilket hade varit härligt i värmen. ;-) Hade gärna haft den här looken idag igen, laceklänning med mina troligtvis sötaste skor. Jag glömde dom i Marbella, så ledsen för det då det är världens skönaste skor. Mjuka, lätta att bara glida in i och söta. Nu – mailtime! Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! How are you today? :-) I feel good, was actually a bit tired when I woke up but after 10 minutes walking I felt energized and ready for the day. The best tip to get a good start of the day that will give you lots of energy is for sure to go for a walk, listen to good music and sweat. Love it! Now I’m back home again, just had breakfast and now I’m gonna do some emails, and then I’m thinking about joining Benni to Cannes. He lives in Cannes and Jon is away until tomorrow so I’m alone in Monaco, so to experience Cannes with a local would’ve been fun. I’ve also heard rumors about his family having a house with a pool, which would be nice in this heat. ;-) Would’ve loved to wear this look today again, lace dress with probably my cutest shoes. I forgot them in Marbella, so sad about that since it’s the comfiest shoes ever. Soft, easy to just slide in to and cute. Now – mail time! Talk later, hugs <3

28 reaktioner på “PEARL SHOES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.