Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:56 | August 9, 2017

SUNSET WORKOUT

Workout by the water – night time is the best time!

Åh vad skönt, vi kom precis tillbaka efter ett svettigt träningspass vid stranden! Vi har lite vikter och mattor här hemma så vi kör bara med det, och det räcker gott och väl. ;-) Idag stod överkropp på schemat (armar och mage), så vi körde allt från armhävningar med fötterna på bänken jag sitter på, bröstpress och triceps med vikter, plankan, mountain climbers osv osv. Just nu kör jag ett tränings-schema från Body By Gilles, och vi har kört det här schemat senaste veckorna. Killarna hakar på mitt och kör lite tyngre vikter bara! Jag skriver gärna ut passen när jag har kommit på dom själv, men vill inte vara taskig och skriva ut någon annans jobb. Hoppas ni förstår! :-) Sjukt bra guide tycker jag, bra variation, högt tempo, korta pass och härlig träningsvärk varje vecka haha! Nu har jag precis tagit en dusch, gjort en kopp te och ska göra något gott snacks till en film. Hoppas ni har en fin kväll, massa kärlek <3

//Oh how nice, we just got back from a sweaty workout by the beach! We have some weights and mats at home so we’re just using that, and it’s more than enough. ;-) Today we had upper body on the schedule (arms and abs), so we did everything from push ups with the feet on the bench that I’m sitting on, chest press and triceps with weights, plank, mountain climbers etc etc. Right now I’m doing a training schedule from Body By Gilles, and we’ve done it for the last few weeks. The guys are joining mine and just use a bit heavier weights! I would love to write down the workouts if I come up with them myself, but I don’t want to be rude and write down someone else’s work. Hope you understand! :-)  I think it’s a great guide, great variations, high tempo, short workouts and sore muscles every week haha! I just had a shower, made a cup of tea and will make something nice to snack on while watching a movie. Hope you’re having a great night, lots of love <3


12 kommentarer12 kommentarer om “SUNSET WORKOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Janni!! Var kommer träningslinnet och shortsen ifrån??? Kramis

  Reply
 • Från Gymshark! :-) Kram!

  Reply
 • Det är väl bara bra reklam för andra om du skriver vilka som har gjort passen;)
  Well Done! Benni e ju sjukt vältränad:p

  Reply
 • Jag skrev vilka som har gjort passen, men vill inte skriva ut hela passen då det är någon annans jobb! :-) Kram!

  Reply
 • Vart kommer jeansen ifrån som du har på dig i Jons vlogg som heter “George is home” ? Skitsnygga!

  Reply
 • Från GRLFRND Denim :-) Xx

  Reply
 • Haven’t done a workout since years, haha!<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Go for it, you will feel so good afterwards! ;-) Xx

  Reply
 • Thank you for workout motivation and recommendations. You and Alexandra should create workout program together.
  Would be so amazing and absolute dream collab!
  Love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Härligt pass! :) måste fråga haha, bor Benni med er? Verkar som han alltid är med er dygnet runt? :)

  Reply
 • Han bor i Cannes, så han åker hem ibland men vi har en vän som har en lägenhet i vårt hus så nu lånar han den lägenheten. :-) Ibland sover han på soffan, haha! Kram!

  Reply
 • Vackra bilder och intressant text!

  Reply