ORANGE JUICE

Orange juice on the balcony <3 Wearing Nelly glasses (here!) – adlink

God (sen) morgon! Vi gick upp vid 7 imorse, jag gick en promenad och sen kom jag hem och åt frukost. Precis när jag skulle sätta mig vid datorn bestämde vi oss för att gå ut och träna sista passet för veckan innan det blev för varmt. Jag trodde aldrig att jag skulle få med mig Jon men det fick jag, alltid roligare att träna ihop. :-) Nyduschad, apelsinjuice och en solig balkong blev det sen. Tog på mig mina nya brillor jag beställde, hur balla är dom? Jon är inte ett lika stort fan av dom, haha! Jag tycker dom ger en härlig vintage-feeling, vilket jag gillar just nu. Planerna för dagen är lite oklara, jag ville åka till någon mysig fransk by och hänga men vi får se om vi gör det imorgon istället. PUSS <3

//Good (late) morning! We woke up at 7 this morning, I went for a walk and then I came home and had breakfast. Right when I was gonna sit down with the computer we decided to go outside and do the last workout of the week before it got too hot. I never thought Jon would join me but he did, it’s always more fun to workout together. :-) Fresh out of the shower, orange juice and a sunny balcony was the plan after that. I used my new sunglasses I just ordered, how cool are they? Jon isn’t a big fan of them though, haha! I think they give a nice vintage feeling, which I like at the moment. The plan for the day is not set, I wanted to go to a cozy french village and just hang out but we might do that tomorrow instead. HUGS <3

18 reaktioner på “ORANGE JUICE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.