VALENTINO RED

My new baby – classic red Valentino bag <3 Find it here! – adlink

Här är shoppingen som gjordes igår, en röd Valentino med spikes. Jag älskar den! Den känns klassisk med en liten twist, och det vet ni ju vad jag tycker om. ;-) Om det är något jag tycker ger det lilla extra till en outfit så är det väskor (eller skor), och när jag tänker på mina väskor så är nästan alla i någon stark färg. Gissar att det är det jag gillar! Den här kommer funka året runt, jag har spanat in Valentinos väskor ett bra tag så nu var det dags. :-) När man har en mysig dag på stan med sin älskling och köper en fin väska, då kommer den alltid förknippas med den dagen vilket jag gillar. Ny favorit helt klart! Vi har hängt vid poolen hos Bennis föräldrar hela dagen, blivit bortskämda med god mat, persikokaka och allt man kan tänka sig. Snart ska vi äta middag på terassen och se solen gå ner – drömsöndag! Hörs imorgon, puss och kram <3

//This is the shopping from yesterday, a red Valentino with spikes. I love it! It feels like a classic with a little twist, and you know I like that. ;-) If there’s something I think gives that little extra to an outfit it’s bags (or shoes), and when I think about my bags almost all of them have a bright color. I guess that’s what I like! This will work all year around, and I’ve checked out Valentino’s bags for a while so it was time. :-) When you have a cozy day in town with your love and then buy a nice bag, that bag will always remind you of that day which I like. A new favorite for sure! We’ve hung out by the pool at Benni’s parents place all day, been spoiled with good food, peach cake and everything you can imagine. We’re soon gonna have dinner on the terrace watch the sunset – dreamy sunday! Talk tomorrow, kisses and hugs <3

12 reaktioner på “VALENTINO RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.