BIKINI DAYS

Scarf from Spain/ Na-kd earrings (here!)/ Midnight CO swimsuit (top here! bottom here!)

God morgon babes! Vi vaknade precis upp här i Cannes, vi sov över så vi kunde få in lite mer pool time. :-) Igår hängde vi vid poolen i några timmar och det var så lugnt och skönt. Stränderna i Monaco är fullsmockade nu den här tiden på året så det var skönt att kunna ligga och sola utan massa folk som sprang omkring. :-) Jag hade på mig den här bikinin som jag gillar massor, och en scarf på huvudet. Jag gillar att byta mellan två bikinis så jag inte får så skarpa ränder, så jag hade samma färg fast en annan underdel som jag bytte mellan. Tips för snygg bränna, haha! Nu ska jag försöka väcka Jon och sen blir det frukost och några timmar vid poolen innan vi åker in till Cannes för att strosa runt. Hörs sen, puss <3

//Good morning babes! We just woke up here in Cannes, we slept here so we could get some more pool time. :-) We hung out by the pool for a few hours yesterday and it was so calm and nice. The beaches in Monaco are packed this time of the year so it was nice to just lay down in the sun without lots of people running around. :-) I wore this bikini that I like a lot, and a scarf on my head. I like to switch between two bikinis so I don’t get crazy tan lines, so I have the same color but another bottom so I changed between those two. Great tip for a nice tan, haha! Now I’m gonna try to get Jon to wake up and then it’s time for breakfast and the pool for a few hours before we’re heading to Cannes to stroll around. Talk later, hugs <3

16 reaktioner på “BIKINI DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.