SEASHELL DRESS

Na-Kd earrings (here!)/ By Malina dress/ Valentino bag (here!)  – adlinks

Gårdagens look – klänning med snäckor på. Jag har haft den här klänningen hela sommaren, hade tänkt ha på mig den på bröllopet vi var på men den kändes lite för beachy när jag väl tog på mig den. Cannes kändes som det rätta stället, och jag insåg att man kunde knyta den i nacken på massa olika sätt. :-) Hade med mig min nya väska också, älskar den redan! Vi har haft en superlugn dag här hos Bennis familj, jag låg vid poolen i typ 2 timmar och sen har vi ätit massa god mat och bara hängt. Man känner sig så lugn här, helt tyst och bara massa ljud från djuren. Är man stressad skulle det räcka med att åka hit en dag, haha! Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi imorgon, puss och kram <3

//Yesterday’s look – a dress with seashells. I’ve had this dress for the entire summer, I was thinking about wearing it for the wedding we went to but it felt a bit too beachy when I put it on. Cannes feels like the right place, and I realized you can tie it in several different ways in the neck. :-) I brought my new bag as well, and I love it already! We’ve had a super calm day here at Benni’s parents place, I hung out by the pool for about 2 hours and then we’ve been eating lots of good food and just been hanging out. You feel so calm here, it’s so quiet and just sound from different animals. If you’re stressed, one day here would help a lot, haha! Hope you’re having a great day and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs <3

12 reaktioner på “SEASHELL DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.