LACE ALL OVER

Rayban glasses (here!)/ Scarf from Spain/ Nelly jumpsuit (similar here!)/ Valentino bag (here!)/ Kaanas sandals  – adlinks

Dagens look kommer här! Jag körde på lace all over, hittade den här jumpsuiten när jag rensade här hemma och insåg att jag aldrig hade haft på mig den. Perfekt för värmen vi hade här idag, det luftade skönt haha! Jag körde på en röd baddräkt under då jag hade min nya väska (har använt den varje dag sedan jag köpte den) och en röd scarf. Jag gillar att matcha detaljer. :-) Jon och jag åkte ut på en liten trip idag, vi tänkte åka till Eze och äta en mysig lunch bara vi två men när vi kom upp dit så var det fullsmockat med folk och inte en plats över för bilen. Vi åkte runt lite, till Beaulieu, Eze bord du mer (vet inte exakt stavning på dessa) och avslutade med lunch på Monte Carlo Beach istället. Supermysig dag med min älskling! <3 Vi ska försöka hitta energi till träning nu ikväll, så önska oss lycka till! PUSS, ha en fin kväll!

//Here’s today’s look! I went for lace all over, found this jumpsuit when I cleaned out at home and realized I’ve never worn this. Perfect for the heat we had here today, air could come in everywhere haha! I had a red swimsuit under it since I had my new bag (I’ve been using it every day since I bought it) and a red scarf. I like to match the details. :-) Jon and I went for a little trip today, we were planning to go to Eze for a cozy lunch just the two of us but when we arrived it was packed and not a single spot for the car. We drove around a bit, to Beaulieu, Eze bord du mer (not exactly sure about spelling on these) and finished with lunch at Monte Carlo Beach instead. Super cozy day with my love! <3 We’re gonna try to find the energy for a workout tonight, so wish us luck! HUGS, have a great night!

16 reaktioner på “LACE ALL OVER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.