MONTE CARLO BEACH CLUB

Our perfect lunch spot yesterday – at Monte Carlo Beach.

Good morgon babes! Hur mår ni idag? Jag mår super, känner mig lite stressad inombords bara då jag har typ en miljon saker att göra den här veckan och jag väntar på en del saker som gör att jag kan göra mitt jobb. Massa roliga samarbeten på gång vilket känns superkul! :-) Det kommer alltid på en och samma gång bara, haha! Igår hade Jon och jag en dag själva och det var så mysigt. Vi åt en drömmig lunch på Monte Carlo Beach, jag beställde tonfisksallad och Jon körde på pizza OCH pommes haha! Jag var tydligen sugen på en pizza-slice också… ;-) Idag ska vi möta upp Kenza, Aleks, Ines och Daniel för lunch, det ska bli supermysigt! Jag ska försöka boka en strandrestaurang som jag varit på innan. Hoppas ni får en fin dag, puss <3

//Good morning babes! How are you today? I feel great, I feel a bit stressed inside since I have like a million things to do this week and I’m waiting for things to arrive so I can do my job. Lots of fun collaborations coming up which is super fun! :-) It all just comes at the same time, haha! Yesterday Jon and I had a day for ourselves and it was so cozy. We had a dreamy lunch at Monte Carlo Beach, I ordered tuna salad and Jon went for pizza AND fries haha! I felt like having a pizza slice too apparently… ;-) Today we’re meeting up with Kenza, Aleks, Ines and Daniel for lunch, and that will be super cozy! I’m gonna try to book a beach restaurant I’ve been to before. Hope you’re having a great day, hugs <3

26 reaktioner på “MONTE CARLO BEACH CLUB”

Leave a Reply

Your email address will not be published.