BIRTHDAY BOY

Happy birthday to my love!! <3

God morgon hjärtan! Idag är ingen vanlig dag för det är Jons födelsedag, hurra hurra hurra! Haha, jag tänker mig sången när jag skriver, bara så ni vet. ;-) Jag startade dagen med att gå till bageriet som ligger vid oss och köpte en liten tårta, gjorde kaffe och juice och sen blev det sång. Morgonen när man fyller år och får vakna till sång är ju den bästa starten på dagen! :-) Idag ska jag skämma bort min älskling exakt hela dagen, han är alltid världens bästa pojkvän så jag hoppas han får världens bästa födelsedag. Vi kommer vara borta och göra saker hela dagen så jag är tillbaka här imorgon igen, kommer troligtvis inte blogga mer idag men ni kan hänga med på Instastories, så ska jag försöka uppdatera lite där. ;-) STORT grattis min älskling på födelsedagen! <3 Hoppas ni får en fin dag, massa kärlek!

//Good morning loves! Today is not a regular day because it’s Jon’s birthday! I started the day with a walk to the bakery and bought a small cake, made coffee and juice and then we sang. The morning when it’s your birthday and you wake up by a song is the best start of the day! :-) Today I’m gonna spoil my love all day, he’s always the best boyfriend so I hope he will get the best birthday. We’re gonna be away all day doing things so I will be back here tomorrow again, and I will probably not blog more today but you can follow me on Insta stories, and I’ll try to update some there. ;-) A HUGE congrats to my love on your birthday! <3 Hope you’re having a great day too, lots of love!

14 reaktioner på “BIRTHDAY BOY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.