Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:39 | August 18, 2017

SURPRISE BIRTHDAY PT.1

HEJ babes! Jag har nog aldrig låtit bloggen stå tom såhär länge… ;-) Men det var en speciell dag igår som slutade någon annanstans och jag tog inte med mig någon dator. Vi börjar från början! Vi sjöng för Jon på morgonen, och sen lät vi honom vänta i 3 timmar och han hade ingen aning om vad som pågick. Jag sa att han bara skulle ta det lugnt och göra vad han ville, och han förstod ingenting haha!

//HEY babes! I don’t think I’ve ever left the blog empty for this long… ;-) But it was a special day yesterday that ended somewhere else and I didn’t bring my computer. Let’s start from the beginning! We sang for Jon in the morning, and then we let him wait for 3 hours and he had no idea what was going on. I told him to just take it easy and do whatever he wanted, and he didn’t get anything haha!

Jag gav honom en låda med en lapp som sa “gå till Sphere cafe”, där väntade en kaffe, ett paket (hörlurar) och en ny lapp. Jag följde inte med honom därav inga bilder, jag var nämligen tvungen att packa ihop väskorna snabbt. ;-) Han fick gå till Zara och där hängde en outfit redo till honom, så han bytte om och fick nästa lapp som var Nikki Beach!

//I gave him a box with a note saying “go to Sphere Cafe”, there he had a coffee waiting for him, a package (headphones) and a new note. I didn’t join him on this hence the no pictures from it, I actually had to pack our bags quickly. ;-) He went to Zara after that and there he had an outfit ready, so he changed and got the next note that said go to Nikki Beach!

Där väntade jag och några vänner, och en stor sushi-lunch! Vi hade det supermysigt och han trodde nog att skattjakten var över, men den hade bara börjat. ;-)

//Some friends and I were waiting for him at Nikki Beach, and a huge sushi-lunch! We had such a great time and I think he thought the treasure hunt was over, but it was just getting started. ;-)

Nästa låda innehöll nämligen en ögonmask och en lapp som sa åt honom att använda första presenten – som var hörlurar. Han satte på sig det och vi snurrade honom och förde ner honom till lobbyn. Han hade ingen aning om alla folk som tog bilder, ingen fick röra honom haha! Skrattade så mycket just här!

//Next box contained an eye mask and a note telling him to use his first gift – which was the headphones. He put it on and we spun him around and took him down to the lobby. He had no idea about all the people taking photos, no one got to touch him haha! I laughed so much right there!

Vi förde in honom i bilen, han var helt ovetandes om vad som skulle komma härnäst haha!

//We got him in the car, he had no idea what was coming next haha!

Vi åkte till helikopter-stället där en helikopter väntade på oss, och han fick ta av sig ögonmasken och hörlurarna! Han visste inte vart vi skulle och vi bad piloten att inte säga något på radion. :-)

//We went to the helicopter place where a heli was waiting for us, and he got to take off the eye mask and headphones! He didn’t know where we were going and we asked the pilot to not say anything on the radio. :-)

Så åkte vi iväg!  //And then we took off!

Flög i säkert 15-20 minuter och det är ju så vackert! <3 //Flew for about 15-20 minutes and it’s just so beautiful! <3

Teamet! <3 Han försökte luska ut vart vi skulle men vi sa ingenting! ;-)

//The team! <3 He tried to figure out where we were going but we didn’t say anything! ;-)

Här började vi närma oss slutdestinationen, men fortsättningen får ni imorgon. Eftersom dom har filmat allt vill jag inte spoila det innan dom har lagt upp allt, men resten får ni imorgon! Jag hade en av de roligaste dagarna i mitt liv, det var så himla kul att komma på allt detta och överraska min älskling med allt han gillar. Jag skrattade typ från morgon till kväll! Hoppas ni har en fin dag så hörs vi ikväll, jag är helt slut efter all förberedelse, nervositet att allt ska klaffa och bara en lång dag. Skönt att komma hem till Monaco och bara slappa på soffan ett tag, haha! PUSS och kram <3

//Here we started to approach our final destination, but you will get that tomorrow. Since we’ve filmed it all I don’t want to spoil it before they’ve posted it all, but you will get the rest tomorrow! I had one of the funniest days of my life, it was so fun to come up with all of this and surprise my love with everything he likes. I laughed from morning til night! Hope you’re having a great day and I’ll talk to you tonight, I’m totally exhausted after all the preparations, nerves for everything to go exactly as planned and just a long day. Felt good to come back to Monaco and just relax on the couch for a while, haha! KISSES and hugs <3


21 kommentarer21 kommentarer om “SURPRISE BIRTHDAY PT.1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Looks amazing and so much fun!
  Great that you all had an awesome day.
  Looking forward to the vlog.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Vad kul och drömmigt det ser ut! Härlig dag :D

  Reply
 • You two make a perfect couple! Happy b-day!

  Carmelatte

  Reply
 • How cute!<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Åhhh ni två!

  Reply
 • Spännande! Vad roligt att kunna överraska någon så mycket! :)

  Reply
 • Bästa presenten är överraskningar!!
  När jag och min syster fyllde 18, så bokade jag upp henne två dagar. Tog med henne (med ögonbindel) till centralen där hennes bästa kompis mötte upp oss, och när vi gick på tåget så tog vi av henne ögonbindeln. Då fick hon höra att vi hade en helg i göteborg framför oss med Liseberg osv. Helt klart det bästa man kan ge!
  Ser väldigt kul och härligt ut på bilderna!! :-)

  Reply
 • Åh låter ju superkul också!! :-) Stor kram!

  Reply
 • Så fantastiskt fint ordnat Janni, WOW! Heja heja heja dig! Det här var den absolut bästa vloggen på länge, så sjukt kul att se Jon utan kontroll, haha. Vilken tjej du är!!! Kram

  Reply
 • Men tack fina, jag hade så kul när jag planerade allt! :-) Bästa som finns är ju att överraska dom man älskar! Kram <3

  Reply
 • So cool! I watch the Vlog and I love it!
  Your maxidress is so pretty! Where is it from? :)

  Reply
 • Thanks babe <3 It's from Privacy Please! Xx

  Reply
 • you organised such a beautiful day wow!

  http://www.evakapsta.com

  Reply
 • So sweet that you planned all that for him! He looked really smart in that outfit you picked. Where is your red and gold bracelet from? It’s lovely xx

  Reply
 • Thanks babe <3 I totally agree, I love to style him! ;-) It's from a brand called Fred! Xx

  Reply
 • Where is your beautiful dress from???? pls answer

  Reply
 • It’s from Privacy Please! Xx

  Reply
 • Janni, where is you dress from?? the long, flowy, white one with flowers that you wore in the pictures?? Greetings from Germany :*

  Reply
 • It’s from Privacy Please :-) Xx

  Reply
 • The black dress is so so pretty<3 Where is it from?:)

  Reply
 • It’s from Privacy Please, but pretty old.. :-( Xx

  Reply