BIRTHDAY VIDEOS


Jon’s birthday in video – part one and two!

Äntligen är hela videon uppe från Jons födelsedag, vilken dag det var… Underbar, haha! Vi började i Monaco, och avslutade med en helikopter-tur till Cannes där vi checkade in på hotell, Jon fick massage och sen en middag på en fantastisk rooftop. Det var helt klart en av de roligaste dagarna i mitt liv, speciellt eftersom jag fick överraska Jon med allt detta. Han är alltid så snäll och fixar saker för alla andra så det var kul att skämma bort honom ordentligt! :-) Vi delade upp videon i två olika då den skulle bli så lång, så har ni ingen film att kolla på ikväll har ni typ 35 minuter här ni kan kolla på. ;-) Hoppas ni gillar dom! Nu ska vi ut för ett träningspass, vi har inte tränat på några dagar och det är så skönt på kvällen. PUSS <3

//Finally the entire video is out from Jon’s birthday, what a day it was… Amazing, haha! We started in Monaco, and ended with a heli ride to Cannes where we checked in to a hotel, Jon got a massage and then dinner at a fantastic rooftop. It was for sure one of the funniest days of my life, especially since I got to surprise Jon with all this. He’s always so nice and organizes things for everyone else so it was fun to spoil him for real! :-) We split up the video in two since it would be so long, so if you don’t have a movie to watch tonight you have around 35 minutes to watch here. ;-) Hope you like them! Now we’re heading out for a workout, we haven’t done it in a few days and it’s just so nice at night. HUGS <3

15 reaktioner på “BIRTHDAY VIDEOS”

 • Liena Snow says:

  Amazing vlogs and so lovely to see how you surprise each other on your Birthdays. You are wonderful couple. I can’t imagine what Jon will plan to your next celebration.
  Have a great workout.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Sandra says:

  Älskade vloggarna, vilken super flickvän du är:)
  Vad har köpt badshortsen Jon fick? :)

 • Sofie says:

  Vart är klänningarna i första videon ifrån? Bästa vloggen, ni två är helt fantastiska!!

 • E says:

  Så underbar du är alltså! Men jag vet fortfarande inte om Jon faktiskt fyllde 35 eller om det är ett skämt ? Måste googla ?

 • Ellie says:

  You are such a good girlfriend!<3
  http://www.blogellive.com

 • Veronica says:

  Älskar vloggarna :) Vart kommer din svarta superfina klänning ifrån som du har på dig i slutet av videon när ni sitter och dricker en drink på taket? :)

  • janni says:

   Vad kul att höra! :-) Den är säkert 4 år gammal, och jag minns inte vilken butik jag köpte den i. :-( Kram!

 • Karin says:

  Vilken födelsedag!! Tack för att vi fick följa:)

  Använder du foundation eller puder? Vart är den rosa necessären ifrån? SÅ snygg!

  • janni says:

   Jag använder BBcream ibland på dagarna, och sen foundation på kvällen om jag ska göra något speciellt. :-) Från Isadora, la precis upp en video och det är dom jag har använt i säkert 1 års tod. Den har jag fått så jag vet tyvärr inte märket.. :-( Kram!

 • Jade D'sa says:

  This is so lovely! That view of the sea is mesmerizing!

 • Johanna says:

  Alltså Janniiiiiii! Såg precis vloggarna och började nästan gråta. Vilken underbar flickvän (och människa) du är! Det finns inget bättre än att skämma bort och överraska de man älskar. Längtar tillls jag har nån som jag kan få överraska så här. Ni är så fina, fantastiska människor. All lycka till er <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.