HOTEL BREAKFAST

Breakfast with my love after a successful birthday <3

God morgon hjärtan! Igårkväll var vi helt slut, det slutade med pizza, svenskt godis (en vän kom från Sverige igår!) och film. Vi såg Patriot och den var riktigt bra, hade inte sett den förut. :-) Nu har jag precis ätit gröt och druckit kaffe, inte lika härlig frukost som igår… Vi sov på hotell så vi vaknade upp till en underbar hotellfrulle! Min älskling och jag, oj vad jag älskar att umgås med honom. <3 Jag åt allt jag var sugen på vilket blev smoothie, yoghurt med massa topping, ägg, bröd och en minimuffin. Hotellfrukost är ju det bästa som finns! :-) Idag har vi inga planer än så länge, vi får se om det blir pool, strand, stan eller vad vi gör! PUSS <3

//Good morning loves! We were exhausted last night, which ended with pizza, swedish candy (a friend arrived from Sweden yesterday!) and a movie. We watched Patriot and it was so good, I hadn’t seen it before. :-) I just had oatmeal and coffee, not as nice for breakfast as yesterday… We slept in a hotel and woke up to an amazing hotel breakfast! My love and I, oh how I love to spend time with him. <3 I ate everything I felt like which was smoothie, yogurt with lots of toppings, egg, bread and mini muffin. Hotel breakfast is the best thing there is! :-) Today we don’t have any plans, we’ll see if we’re heading to a pool, beach, town or what we’re doing! HUGS <3

11 reaktioner på “HOTEL BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.