ROOFTOP DRINK

A drink with a view with my beautiful boyfriend <3 At Radison Blu Cannes!

God morgon babes! Hur mår ni? Har ni en fin helg? :-) För mig känns det som måndag, och gårdagen kändes som söndag haha! Jag tror att Jons födelsedag kändes som en fredag och inte torsdag, så hela min vecka blev lite knasig. Vi åkte ju till Cannes och checkade in på hotell där Jon fick en massage, vi hängde vid deras pool (underbar pool!) och sen avslutade vi med en drink och middag med den här utsikten… Så himla vackert! Vi har inte hängt så mycket i Cannes men det kommer vi göra oftare, supermysigt och fint! Hett tips om ni är i Cannes och vill ta en drink eller äta middag med en utsikt som är ultimat. :-) Och jag vill bara säga tack till gänget på Radison Blu för all hjälp med alla överraskningar under eftermiddagen och kvällen. <3 Nu blir det sista träningspasset för veckan innan jag ska börja packa, vi åker nämligen iväg en sväng imorgon. Puss <3

//Good morning babes! How are you? Are you having a good weekend? :-) It feels like monday for me, and yesterday felt like sunday haha! I think it’s because of Jon’s birthday that felt like a friday and not thursday, so my entire week got a bit weird. We went to Cannes and checked in at a hotel where Jon got a massage, we hung out by their pool (amazing pool!) and then we ended it with a drink and dinner with this view… So beautiful! We haven’t spent that much time in Cannes but we will do that more often, super cozy and pretty! Great tip if you’re in Cannes and want to take a drink or eat dinner with a spectacular view. :-) And I just want say thanks to the entire team at Radison Blu for all the help with the surprises during the afternoon and night. <3 Not it’s time for the last workout this week before I have to start packing, we’re leaving tomorrow for a few days. Hugs <3

24 reaktioner på “ROOFTOP DRINK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.