FLIGHT MODE

Time to fly again, not a helicopter this time though… I’m wearing: Privacy Please dress, Valentino bag and Hush shoes.

God morgon babes! Jag har packat och städat hela morgonen, jag älskar att lämna hemmet kliniskt rent som jag har nämt förut. ;-) Det är ju så mycket skönare att komma hem igen och allt är städat och tvättat! Vi flyger till Stockholm idag för några dagar, lilla Livia fyller 2 år (helt sjukt, trodde typ hon fyllde 1 år) och sen ska jag ha lite möten och gå en modevisning. Berättar mer om det sen! :-) Det har varit underbart att vara här i Monaco så lång tid, tre veckor hemma har varit riktigt skönt. Nu ska det bli kul att resa lite igen däremot, och speciellt att få träffa familjen igen! Hörs i Stockholm, massa kärlek <3

//Good morning babes! I’ve packed and cleaned all morning, I love to leave the home spotless as I’ve mentioned before. ;-) It’s just so much nicer to come back home again and everything is clean and washed! We’re flying to Stockholm today for a few days, little Livia is turning 2 years (so crazy, I almost thought she turned 1 year) and then I’m having some meetings and will walk a fashion show. Will tell you more about it later! :-) It’s been so nice to be here in Monaco for so long, three weeks at home has been amazing. Now it’s gonna be fun to travel a bit again, and especially to see my family again! Talk in Stockholm next time, lots of love <3

11 reaktioner på “FLIGHT MODE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.