Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:15 | August 21, 2017

FLIGHT MODE

Time to fly again, not a helicopter this time though… I’m wearing: Privacy Please dress, Valentino bag and Hush shoes.

God morgon babes! Jag har packat och städat hela morgonen, jag älskar att lämna hemmet kliniskt rent som jag har nämt förut. ;-) Det är ju så mycket skönare att komma hem igen och allt är städat och tvättat! Vi flyger till Stockholm idag för några dagar, lilla Livia fyller 2 år (helt sjukt, trodde typ hon fyllde 1 år) och sen ska jag ha lite möten och gå en modevisning. Berättar mer om det sen! :-) Det har varit underbart att vara här i Monaco så lång tid, tre veckor hemma har varit riktigt skönt. Nu ska det bli kul att resa lite igen däremot, och speciellt att få träffa familjen igen! Hörs i Stockholm, massa kärlek <3

//Good morning babes! I’ve packed and cleaned all morning, I love to leave the home spotless as I’ve mentioned before. ;-) It’s just so much nicer to come back home again and everything is clean and washed! We’re flying to Stockholm today for a few days, little Livia is turning 2 years (so crazy, I almost thought she turned 1 year) and then I’m having some meetings and will walk a fashion show. Will tell you more about it later! :-) It’s been so nice to be here in Monaco for so long, three weeks at home has been amazing. Now it’s gonna be fun to travel a bit again, and especially to see my family again! Talk in Stockholm next time, lots of love <3


11 kommentarer11 kommentarer om “FLIGHT MODE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här