LILLA P

Breakfast date at Lilla P with Mira. <3

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår super, men är lite trött efter två intensiva dagar. Jag vaknade av mig själv vid 06.30 iallfall, blev lite besviken på mig själv haha! Igår klämde jag in en frukostdate med min fina Mira på Lilla P. Jag saknar alltid henne och våra frukostar och häng när vi är ifrån varandra. Min underbara vän! Jag kommer tillbaka till Stockholm om lite mer än en vecka så då får vi hänga lite mer. Showen igår gick superbra, jag ska sätta mig och gå igenom bilderna jag har från kvällen. Allt var så fint och bra uppstyrt, så det var superkul att vara en del av det! :-) Nu ska jag packa ihop och göra mig redo för Köpenhamn i 24 timmar, jag åker dit tillsammans med Dior så jag tror att det kommer bli kul. Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, but I’m a bit tired after two hectic days. I woke up by myself at 06.30, got a bit annoyed with myself haha! Yesterday morning I squeezed in a breakfast date with my Mira at Lilla P. I always miss her and our breakfasts and hang outs when we’re away from each other. My amazing friend! I will be back in Stockholm in almost a week so I will get to spend more time with her then. The show last night went great, I’m gonna go through all the photos I have from the night. Everything was so pretty and well organized, so it was so fun to be a part of it! :-) Now I’m gonna pack up and get ready for Copenhagen for 24 hours, I’m going there together with Dior so I’m sure it’s gonna be fun. Talk later, hugs <3

14 reaktioner på “LILLA P”

Leave a Reply

Your email address will not be published.