DIOR CASTLE

God morgon babes! Jag vaknade upp här hemma i Monaco, vaknade efter 8 vilket inte har hänt på säkert 3 veckor… Skönt var det! :-) Jag tänkte visa lite av vår resa till Köpenhamn, jag blev ditbjuden av Dior för att få veta mer och fira deras nya doft “Miss Dior”. Helt klart min nya favoritdoft!

//Good morning babes! I woke up at home here in Monaco, woke up after 8 which hasn’t happened for at least 3 weeks… It was nice! :-) I thought I would show you some pictures from our trip to Copenhagen, I got invited there by Dior to get to know more and celebrate their new fragrance “Miss Dior”. It’s for sure my new favorite perfume! 

Vi checkade in på Kokkedal slott, ett fantastiskt ställe i närheten av Köpenhamn. Det här var mitt rum, trivdes riktigt bra! :-)

//We checked in at Kokkedal Castle, an amazing place close to Copenhagen. This was my room, I really enjoyed it! :-) 

Vi fick en välkomstpresent, lite olika krämer som jag ska prova! //We got a little welcome gift, a few different cremes that I’m gonna try!

Vi bytte om snabbt och gick ut och njöt i solen en stund. Den kom och gick, så att säga haha! Jag körde på en helsvart outfit och röda läppar och väska. :-)

//We changed quickly and went out to enjoy the sun for a while. It was sunny on and off, so to say haha! I went for an all black outfit and red lips and bag. :-)

Den här stora “parfymen” stod ute i trädgården, så vi var tvungna att ta en bild! Det var så kul att hänga med Vic igen, saknar alla mina svenska babes! <3

//This big “perfume” was standing in the garden, so we just had to take a picture! It was so much fun to hang out with Vic again, I miss all my swedish babes! <3

Litte bättre bild på min outfit! Top och byxa från Gina Tricot och Valentino väska!

//A better pic of my outfit, top and pants from Gina Tricot and Valentino bag!

Vi fick höra historien om Miss Dior, vilket var otroligt intressant! Den doftade så gott, så jag blev faktiskt lite sugen på att smuggla med mig den här stora. Hade varit svårt att checka in i bagaget bara… ;-)

//We got to hear the story about Miss Dior, which was super interesting! The fragrance was so good, I was debating if I should smuggle this big one and take it home. Would be hard to check it in with my luggage though… ;-)

Efter sminkning och häng var det dags för middag! Hur fint?? //After make up and some mingle it was time for dinner! How pretty??

Okej, jag vill köpa hem 1000 rosor och alltid äta middag såhär. //Ok, I want to buy 1000 roses and always eat dinner like this. 

Sista ljuset utifrån, massa blommor och härligt sällskap! <3 //The last light from outside, lots of flowers and great company! <3

Förrätten, det var krabba och gröna jordgubbar. Riktigt gott och spännande med gröna jordgubbar, hade aldrig hört talas om det!

//Starter, it was crab and green strawberries. So good and interesting with green strawberries, I’d never heard about it!

Efter en härlig middag gick jag upp till rummet och tog ett bad innan jag gick och la mig!

//After a great dinner I went back up to the room and had a bath before I went to bed!

Vaknade upp till den här utsikten. Gillade verkligen den gamla stilen, kände mig som en prinsessa som vaknade upp i sitt slott för typ 200 år sedan haha!

//Woke up to this view. Really liked the old style, I felt like a princess that woke up in her castle like 200 years ago haha!

Sedan var det dags att åka hem! Jag hade på mig Na-Kd jacka, Nelly top och jeans och Hush skor. TACK Dior för en underbar getaway! Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag gå och handla mat, jag är i Monaco själv så jag ska njuta av att vara ensam hela dagen. Ser faktiskt fram emot det! :-) Hörs senare, PUSS <3

//And then it was time to go home! I wore a Na-Kd jacket, Nelly top and jeans and Hush shoes. THANKS Dior for an amazing getaway! Now I’m gonna have a shower and then go grocery shopping, I’m alone in Monaco so I’m gonna enjoy being alone all day. I’m actually looking forward to it! :-) Talk later, HUGS <3

12 reaktioner på “DIOR CASTLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.