BREAKFAST BUFFET

My favorite meal – breakfast! <3

God morgon hjärtan! Jag startade dagen med “min” promenad, jag önskar att jag kunde ta med er alla på den på morgonen. Det är verkligen bästa starten, många trappor, perfekt temperatur, båtar och turkost vatten och lugnt. Älskar det! När jag kom hem igen blev det frukost och nyhetsmorgon. :-) Den här frullen hade jag inte tackat nej till idag däremot, när vi vaknade upp på slottet var det här framdukat. Yoghurt, granola, färsk frukt, färskpressad juice och äggröra. Mums! Jag älskar verkligen frukost, haha! Nu ska jag faktiskt sätta mig och maila lite, jag hann inte riktigt med det i veckan då jag hade fullt upp i Stockholm. Jag gillar att maila på helgen, då får man oftast inget svar förrän på måndagen. ;-) Hörs senare, puss <3

//Good morning loves! I started my day with “my” walk, I wish I could bring you all for that in the morning. It’s truly the best start of the day, lots of stairs, perfect temperature, boats and turquoise water and calm. Love that! When I got back home I had breakfast and watched the morning news. :-) I wouldn’t say no to this breakkie today though, when we woke up at the castle this was organised in the morning. Yogurt, granola, fresh fruit, freshly squeezed juice and scrambled eggs. Yum! I really love breakfast, haha! Now I’m actually gonna sit down and do some emails, I didn’t really have time for that this week since I had a hectic schedule in Stockholm. I like to do emails during the weekend, you usually never get a reply until monday. ;-) Talk later, hugs <3 

21 reaktioner på “BREAKFAST BUFFET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.