Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:28 | August 27, 2017

BREAKFAST BUFFET

My favorite meal – breakfast! <3

God morgon hjärtan! Jag startade dagen med “min” promenad, jag önskar att jag kunde ta med er alla på den på morgonen. Det är verkligen bästa starten, många trappor, perfekt temperatur, båtar och turkost vatten och lugnt. Älskar det! När jag kom hem igen blev det frukost och nyhetsmorgon. :-) Den här frullen hade jag inte tackat nej till idag däremot, när vi vaknade upp på slottet var det här framdukat. Yoghurt, granola, färsk frukt, färskpressad juice och äggröra. Mums! Jag älskar verkligen frukost, haha! Nu ska jag faktiskt sätta mig och maila lite, jag hann inte riktigt med det i veckan då jag hade fullt upp i Stockholm. Jag gillar att maila på helgen, då får man oftast inget svar förrän på måndagen. ;-) Hörs senare, puss <3

//Good morning loves! I started my day with “my” walk, I wish I could bring you all for that in the morning. It’s truly the best start of the day, lots of stairs, perfect temperature, boats and turquoise water and calm. Love that! When I got back home I had breakfast and watched the morning news. :-) I wouldn’t say no to this breakkie today though, when we woke up at the castle this was organised in the morning. Yogurt, granola, fresh fruit, freshly squeezed juice and scrambled eggs. Yum! I really love breakfast, haha! Now I’m actually gonna sit down and do some emails, I didn’t really have time for that this week since I had a hectic schedule in Stockholm. I like to do emails during the weekend, you usually never get a reply until monday. ;-) Talk later, hugs <3 


21 kommentarer21 kommentarer om “BREAKFAST BUFFET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Looks delicious. Breakfast is my favourite meal of the day!
  Have a wonderful day Janni.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • När kommer Jon tillbaka?

  Reply
 • Idag :-)

  Reply
 • For en herlig start på dagen! Hotellfrokost er virkelig det beste!!
  Jeg har blitt inspirert av deg til å starte dagen med powerwalk og gjør det så ofte jeg kan. Neste uke drar jeg til Antibes og ingenting er som
  å starte dagen med en powerwalk langs Cote d’ Azur <3

  Reply
 • Åh vad härligt!! Då kommer du ha det varmt och skönt, det känns som värmeböljan är tillbaka haha! Kram <3

  Reply
 • I hate breakfast!
  I love late dinner tho…<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Haha, how is that possible? ;-) I could eat breakfast for dinner… Haha! Xx

  Reply
 • Looks so super fresh, could do with this right now!

  http://www.thecaramelchronicles.com

  Reply
 • Hvor er din firkantede halskæde fra??:)

  Reply
 • Från Luv Minimal! Xx

  Reply
 • Din promenad låter helt fantastisk! Och jag håller med dej, frukost är helt klart dagens bästa mål. Jag förstår inte hur man INTE kan gilla att äta frukost! Själv kan jag ligga i sängen på kvällen och “fanatisera om” vad jag ska äta när jag vaknar haha

  Reply
 • Same, jag hade kunnat äta frukost till varje måltid! ;-) Kram!

  Reply
 • Where’s your top from? LOVE IT <3

  Reply
 • It’s from Nelly! Xx

  Reply
 • Vilken lyx att kunna ta en sån promenad i princip varje morgon! :D Och vilken frukost! Är verkligen en frukost-människa, kan äta det jämt och äter oftast frukost även till middag haha!

  Reply
 • Samma här! ;-) Kram!

  Reply
 • Kan du inte skriva om vad du tyckte om BodyByGilles? För du gjorde väll den träningen? :) Tacksam för svar

  Reply
 • Jaa jag gör den fortfarande, och ÄLSKAR den!! :-D Kram!

  Reply
 • It looks amazing Janni, sooo tasty, hope you had an amazing time x

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.co.uk/2017/08/autumn-is-coming.html

  Reply
 • Hi,janni!! I love your blog,I read each of your posts and I check every morning if you have a new one ( same happens with you youtube channel hahaha), but is really hard for me read the text ( THE ENGLISH ONE) because the color is too light, I hope you can read my comment. send you my greetings from MEXICO.

  Reply
 • Oh no, I’ve never heard that before! :-/ I want the texts to be different colors because that way it’s easier to see what text is different. I will look in to it! Xx

  Reply