SUMMER HAIR CARE

My hair routine for styling during summer! Silver schampoo (here!), conditioner (here!) mask (here!), Salt water spray (here!) and creme (here!)  – In collaboration with Maria Nila.

Sommarhår kan ju vara det bästa håret, solblekt, saltigt och fluffigt. Så är mitt hår på sommaren iallafall. ;-) Jag gör just nu ett samarbete med Maria Nila, jag har använt deras produkter sedan länge och har bytt lite fram och tillbaka mellan olika märken. Jag kommer dock alltid tillbaka till Maria Nila så det känns superkul att jobba med dom. Ovan är mina favoriter när jag reser runt, mitt hår gillar att gå mot det gula hållet så jag brukar ta silvershampoo, hårmask och balsam en till två gånger i månaden. Det här har jag använt i säkert 1,5 år nu och tycker det är den bästa av de jag provat. :-) Saltvatten-hår är min favoritstyling, så när jag inte känner för att hoppa i vattnet så stylar jag det med saltvattenspray, sprutar i lite, trycker i det med fingrarna och låter det torka och sen blir det direkt en beachy känsla. Just nu får ni 25% rabatt på alla Maria Nilas produkter (HÄR!) med koden “JANNI25”. Hoppas ni hittar något ni gillar! Snart kommer Jon hem och då blir det myskväll. Hoppas ni har en mysig kväll också, puss <3

//Summer hair might be the best hair, sun bleached, salty and fluffy. That’s my hair during summer at least. ;-) Right now I’m doing a collaboration with Maria Nila, I’ve been using their products since way back and I’ve tried different brands back and forth. I always come back to Maria Nila though so it feels super fun to work with them. Above are my favorites when I travel, my hair likes to go towards yellow so I usually have silver shampoo, hair mask and conditioner once or twice a month. I’ve used this one for probably 1,5 years now and I think it’s the best one of the ones I’ve tried. :-) Saltwater hair is my favorite styling, so when I don’t feel like jumping in the water I style it with salt water spray, just spray on a bit, use my hands to get it in there and then I let it dry and you’ll get a beachy feeling straight away. Right now you’ll get 25% off all of Maria Nila’s products (HERE!) with the code “JANNI25”. Hope you’ll find something you like! Jon will arrive soon so after that it’s time for a cozy night. Hope you’re having a great night too, hugs <3

In collaboration with Maria Nila.

13 reaktioner på “SUMMER HAIR CARE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.