Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:47 | August 27, 2017

SUMMER HAIR CARE

My hair routine for styling during summer! Silver schampoo (here!), conditioner (here!) mask (here!), Salt water spray (here!) and creme (here!)  – In collaboration with Maria Nila.

Sommarhår kan ju vara det bästa håret, solblekt, saltigt och fluffigt. Så är mitt hår på sommaren iallafall. ;-) Jag gör just nu ett samarbete med Maria Nila, jag har använt deras produkter sedan länge och har bytt lite fram och tillbaka mellan olika märken. Jag kommer dock alltid tillbaka till Maria Nila så det känns superkul att jobba med dom. Ovan är mina favoriter när jag reser runt, mitt hår gillar att gå mot det gula hållet så jag brukar ta silvershampoo, hårmask och balsam en till två gånger i månaden. Det här har jag använt i säkert 1,5 år nu och tycker det är den bästa av de jag provat. :-) Saltvatten-hår är min favoritstyling, så när jag inte känner för att hoppa i vattnet så stylar jag det med saltvattenspray, sprutar i lite, trycker i det med fingrarna och låter det torka och sen blir det direkt en beachy känsla. Just nu får ni 25% rabatt på alla Maria Nilas produkter (HÄR!) med koden “JANNI25”. Hoppas ni hittar något ni gillar! Snart kommer Jon hem och då blir det myskväll. Hoppas ni har en mysig kväll också, puss <3

//Summer hair might be the best hair, sun bleached, salty and fluffy. That’s my hair during summer at least. ;-) Right now I’m doing a collaboration with Maria Nila, I’ve been using their products since way back and I’ve tried different brands back and forth. I always come back to Maria Nila though so it feels super fun to work with them. Above are my favorites when I travel, my hair likes to go towards yellow so I usually have silver shampoo, hair mask and conditioner once or twice a month. I’ve used this one for probably 1,5 years now and I think it’s the best one of the ones I’ve tried. :-) Saltwater hair is my favorite styling, so when I don’t feel like jumping in the water I style it with salt water spray, just spray on a bit, use my hands to get it in there and then I let it dry and you’ll get a beachy feeling straight away. Right now you’ll get 25% off all of Maria Nila’s products (HERE!) with the code “JANNI25”. Hope you’ll find something you like! Jon will arrive soon so after that it’s time for a cozy night. Hope you’re having a great night too, hugs <3

In collaboration with Maria Nila.


13 kommentarer13 kommentarer om “SUMMER HAIR CARE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken färg har själva produkterna?
  Är de mörk lila, blåa eller ljus lila? Kan inte använda sånt som är mörk lila eller smutsigt lila, mitt hår blir jättefult. Ljus pastellig lila eller blått funkar däremot bra. Varit sugen på att testa Maria Nila länge men har inte vågat köpa pga att jag är rädd det ska ha den där starka mörklila färgen…

  Reply
 • Schampoot är mörklila faktiskt, men resten är inte så mörklila. Man behöver ju inte ha i det så länge däremot, det räcker med typ 1 minut om man inte vill att det ska ge max effekt. :-) Kram!

  Reply
 • Åh jag måste bara fråga vart den röda morgonrocken/toppen (?) är ifrån? Verkligen så himla fin färg ?

  Reply
 • Den är från Victorias Secret, men säkert 4-5 år gammal. Kanske finns kvar dock! :D Kram!

  Reply
 • I definitely care too less about my hair…<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Absolutely gorgeous!! Great tips and thanks for sharing Janni x

  Millie x
  http://queenmillie.blogspot.co.uk/2017/08/autumn-is-coming.html

  Reply
 • Beautiful photos, you look amazing!
  I like to switch hair products as well. I feel products work better when frequently changed and include variety.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Vart är hårborsten ifrån? :) grym blogg!

  Reply
 • Från TangleTeezer :-)

  Reply
 • You look the best without make-up, your skin is fresh & healthy. Adorable post & also informative!! And you do well those shots of different things..bags/ cosmetics etc.

  Reply
 • Hej fina janni! Jag har precis som du blont hår som gärna dras åt den gula färgen. Jag är sugen på att testa det där silverschampoot men undrar om det kommer fungerar på mig även fast jag aldrig gjort några slingor eller liknande?

  Reply
 • Yes, jag har också slingor så det funkar utmärkt! :-) Kram!

  Reply
 • Hej :)!

  Var har du köpt den snygga toppen och shortsen (tror det är shorts)?

  Kram

  Reply