SUMMER MOMENTS

Looking back at my favorite time this summer <3

God morgon babes! Hoppas ni har en bra start på veckan, det har jag. :-) Vi har massor att göra innan fredag när jag åker tillbaka till Stockholm i fyra dagar för att sedan åka till New York för Fashion Week. Sommaren börjar lida mot sitt slut, haha! Känner mig peppad på allt som kommer nu däremot, även om jag älskar sommaren. Min favorittid den här sommaren var som alltid – båtresan! Hittade dessa bilder från när vi lämnade Marbella och hade en magisk solnedgång med delfiner, det tog oss cirka 24 timmar att komma till Formentera. Jag längtar redan till nästa år. ;-) Ska försöka klämma in en resa till Marbella och tvinga ut pappa på lite båtresor snart, även om det bara är att åka ut och bada runt Marbella. Nu – emails och sen ärenden! Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re having a great start of the week, I have. :-) We have lots of things to do before friday when I’m heading back to Stockholm for four days and after that I’m off to New York for Fashion Week. Summer is almost coming to an end, haha! I feel excited for everything that’s coming up though, even if I love summer. My favorite time this summer was as always – the boat trip! Found these pictures from when we left Marbella and had a magical sunset with dolphins, it took us around 24 hours to go to Formentera. I already long for next year. ;-) I will try to squeeze in another trip to Marbella soon and force my dad to go on some more boat trips, even if it’s just going out to swim around Marbella. Now – emails and then errands! Talk later, HUGS <3

6 reaktioner på “SUMMER MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.