FEEDBACK

I wanna know what you guys wanna know! ;-)

Hej hjärtan! Vi sitter på ett hotell nu och kör möte inför en sjukt spännande sak, jag är superpeppad på att berätta för er snart. :-) Tror ni kommer gilla det! Vi har suttit i några timmar nu och jag hann inte med bloggen imorse, därav ett lite senare inlägg än vanligt. Jag har dock en fråga till er istället för ett vanligt inlägg! Vad vill ni ha mer av här på bloggen? Eller i alla mina kanaler egentligen. Jag har känt mig ganska oinspirerad senaste månaden, jag har bloggat/instagrammat per automatik och inte riktigt tänkt på vad jag fotar eller skriver. Så – om ni vill hjälpa mig lite så skulle jag bli superglad! :-) Vill ni ha mer outfits? Mer mat? Mer träning? Mer beauty? Hit me up så ska jag ge mig på allt ni vill ha och förhoppningsvis få massa inspiration under tiden! PUSS <3

//Hey loves! We’re sitting in a hotel now having a meeting for a crazy exciting thing, I am so stoked to tell you more about it soon. :-) I think you will like it! We’ve been sitting here for a few hours now and I didn’t have time to blog this morning, hence the later post than usual. I do have a question for you guys though instead of a regular post! What do you guys want more of here on the blog? Or for all of my channels. I’ve been feeling a bit uninspired the last month, I’ve been blogging/instagramming per automatic and haven’t really thought about what I’ve been shooting or writing. So – if you guys want to help me out a bit I would be super happy! :-) Do you guys want more outfits? More food? More training? More beauty? Hit me up and I’ll get on everything you want and hopefully get lots of inspiration along the way! HUGS <3

133 reaktioner på “FEEDBACK”

 • Gerda says:

  More outfits! :)

 • Eli says:

  More workout.. More food. More Jon and u.:) Kisses from Albania

 • Anonym says:

  More personal stuff, like thoughts on this and that.. not your personal life, but how you feel about certain things in life.. for example long distance, friends, party..
  And for sure more work outs!

 • Juulia says:

  I’d love to see more workouts and beauty/make up stuff! And “what I eat in a day” post or vlog ? Love your blog and greetings from Finland ?

 • Lisa Schwarz says:

  Get a better server so your loading time here gets improved…

 • Lisa Schwarz says:

  AND, approve comments faster! ;)

 • Ellen says:

  Skönhet, mat, träning

 • Emma says:

  I like a lot of Jons vlog because there is so much workouts so maybe more about your training and FOOD <3 You inspirating me so much every day with your style! It is nice when you wear more "winter clothes" beacause i live in Finland mut i understand that it is so warm in Monaco, haha so it it pretty hard to show winter fashion.

 • Anonym says:

  Mer personlighet & spontanitet!! Mer ärliga åsikter om till exempel produkter du testat eller använder, mer om dina tankar kring ditt liv osv och vad du tycker och tänker! Även mer “snapshots” skulle jag tycka om, typ från din mobilkamera så man får se mer av ditt liv. Mer DIG helt enkelt! :)

 • Michelle says:

  More outfits and more of your life in general ?

 • Rebecca says:

  Mer mat & träning! ? Hur din kost ser ut & hur du ser på en hälsosam livstil. Sedan såklart om ditt liv & snygga outfits! Kram

 • Jasmine says:

  Hi Janni! More beauty tips and workout related stuff would be awesome! Love you, you are awesome and so inspirational xx

 • Dominika says:

  a bit more healthy food or makeup between your awesome outfit posts would be fun (or even interior posts!:))

 • Tyra says:

  Mer mat og trening! Elsker videobloggene dine, så du kan gjerne gjøre det oftere <3

 • Sanni says:

  Loving yout outfit posts so more of those!!
  Also so interesting to see your workouts because usually they are without weights so its not just for people who go for gym but also people who dont have time to go to gym or something! I also love when you tell what have you been doing that day, that keeps myself motivated because I feel you can do so much staff in one day!! :D hahah, and it is interesting to hear what you and guys have been doing! I think you have very good balance of everything on your blog for now food, beauty, fashion..just keep going doing everything! Never getting bored of your blog posts and eventhough there would be anything! :-) lots of love <3

 • Liena Snow says:

  I love your blog and videos! You are an amazing inspiration.
  Adore your style and I like when you share your outfits and write, and film fashion related content. Your travel posts and videos are incredible so in love with all your adventures. You and Alexandra Bring are my fitness inspirations, really enjoy when you share your workout routines as well.
  All the content you create and more personal posts are so wonderful. You and your family are so lovely. Thank you so much for all you work.
  Have a great day and hope meeting is going well.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Diana says:

  More workouts and tips how to stay active, healthy. Also love to get inspired by seeing your outfits.

 • Anna says:

  Outfits, workouts and thoughts for sure! And I loooove your vlogs! You really inspire me to be positive and happy. I would love more thoughts on your releationship when you lived apart. I am heading into a distance relationship myself this fall, it would be great with some tips. Lots of love from Norway❤️❤️

 • Ellen says:

  Det hade varit kul att se ditt bildmaterial på ett annat sätt.. Vet inte riktigt hur, eller jo, jag ser det ju framför mig men det är din blogg :D Alltså, att bilderna presenteras på ett annat vis. Kanske något grafiskt. Hängeru med på vad jag menar? :D

 • Minna says:

  Jag ser gärna mer träning i din blogg, det är ett roligt sätt jag själv blir inspirerad på och det är alltid kul med tips:)

 • Marie says:

  Hi Janni! Youre such an inspiratoon. I love that you post so often and also post a lot of different stuff!

  Would love to see more food, maybe what kinds of dinner you eat in a week, favorite food, recipes, more outfits and and maybe when you get more inspiration back you can show us what actually inspires you! Ether its photoes from Pinterest or your own photoes..

  Love from Norway <3

 • Antonia says:

  Fed up with Monaco and Marbella. You can not base everything on that because your
  days seem so boring.
  Start travelling again – I appreciate travel reports from exotic places.
  Why not Tahiti or Hawaii?
  I still dream about your drone pictures from Bali and California :)

  • Cynthia says:

   That’s where is lives/is based out of so it only makes sense that lots of her content it from there. But yes I agree- their travel drone shots are epic!

  • Edith Minet says:

   Haha honey she’s still a human being and probably enjoy staying at home too :p

 • Sophie says:

  Mer personliga inlägg, åsikter och tankar kring situationer och produkter i din vardag! Även mer träning och recept på mat du brukar laga hemma. Kan du inte göra en bikini/baddräkts collection- video, där du visar alla dina badkläder! Älskar bikinis haha. Älskar din blogg, du verkar vara en väldigt härlig och jordnära person! Kram

 • Hanna says:

  More of what you’re doing that day and just take pictures of that. Maybe more food posts and workouts too. Love your content anyway, you’re doing a great job! x

 • sasha says:

  definatley more fitness

 • More outfits and maybe more on how you organise your outfits when your travelling constantly. I don’t see you buying a lot of new things all the time like other bloggers so I wonder how you keep your outfits innovative and different without constantly buying new pieces x

 • Sofia Löwe says:

  Lite mer beauty, och skönhetstips. Men också kanske lite tips på hur du lägger upp din dag, hur lyckas du få SÅ mycket gjort? Hur länge är du egentligen vaken om dygnet och hur gör du för att orka. Lite tips alltså hur man blir mer effektiv och pigg och glad som du!

 • ule says:

  More about hobbies. You sure have some others than fashion and travelling? Reading, crafting, learning… ?

 • Julie says:

  More workout videos and maybe you could try to make some city guides for some of the cities youre visiting :-) love your blog! good luck with finding some inspiration x

 • Andrea says:

  Mer träning!!!
  Och gärna mer om karriär, tycker du och du+Jon gör en så spännande resa! Och ibland lite inlägg om hur du ser på livet :)
  Mem gillar alltid outfits också :))) kanske inte liks mkt kollage hehe.
  Kram!!

 • Hanni says:

  Hej, jag skulle vilja se mer av dina dagliga rutiner och vardagsliv. Sånt som man kan relatera till mer. Tex när det kommer till rutiner kring jobb, kost och träning. Även vardagsoutfits (självklart är det även roligt att ibland få inspiration från bikini/sommar/party-outfits också). Som läsare från Sverige kan det ibland vara svårt att få inspiration från somriga outfits då det tyvärr för det mesta är riktigt kallt här. Tycker din blogg är toppenbra annars! :)

 • Micaela Wassenius says:

  Jag skulle önska lite mer spontana, personliga inlägg. Dina tankar, åsikter om olika saker om allt från vänskap, förhållanden, sminkmärken osv. Gärna mer hud- och hårvård med!

 • Anna says:

  More workouts! Please make another vlogg of your favorite workouts :)

 • Iselin Jakobsen says:

  I really like your posts about traning and healty food! Also love your “follow me around”-vlogs or the ones where you film a little bit every hour :)

 • ingrid says:

  MORE VLOGS <3

 • Andrea says:

  Hej Janni!
  Hade varit kul att få en summering kring din start med blogg, insta, youtube till dit du är idag. Hur du gått till vägar, tips och trix, vad du känner med allt, vad som varit bland det bättre, bästa stunderna, bästa resan osv osv. Har du någon gång tröttnat på att dela med dig av allt? Vad håller motivationen uppe? Känner du dig pepp och glad varje dag?

  Skriv gärna mer om träning/kost om hur du känner för det. Har du alltid varit intresserad av träning/kost? Pendlar det från dag till dag eller har du bra rutiner?

  Ps. Du är så otroligt vacker Janni. Kram till dig!

 • Sara says:

  Maybe more outfits! I would also like to watch more personal Q&A’s on your channel, as well as chit chat videos where you can talk about your thoughts on differents topics (like brands, friends, inspiration, experiences…) I think people would like to know more about you! xx

 • Lotte Kersten says:

  I would love to see some more ‘what I eat in a day’ videos and lookbooks as well.
  Maybe some more behind the scenes, for example: what cameras do you use, and how do you edit your photos.
  (It does feel a bit odd, telling someone else what I’d like them to do)

 • Lisa says:

  More personal posts and vlogs. And your everyday food :)

 • ElviraTerese says:

  Hej babe! Gillar det du gör starkt, men jag själv behöver ny träningsinspiration, så mer träning och mer av dina favoritrecept under perioder då du tränar mycket/mer!
  Kram

 • Linette says:

  Kan inte du och Jon köra leken där den ena lyssnar på musik i hörlurar och ska gissa vad den andre säger, typ något i stil med “tomten är en fönstertittare”? Hade varit så kul!! xD

 • Emma A says:

  Hej fina du <3
  Jag älskar din blogg och inspireras så mycket varje gång jag kikar in här! Jag tycker att det vore kul om du kunde blogga lite mer om träning och om hur dina pass ser ut! Hur du liksom lägger upp dem osv (man får se lite i Jons vloggar vilket är super men det vore ännu bättre om du kunde berätta mer!). Personliga inlägg är också väldigt häftiga att läsa tycker jag :) Och jag älskar att kolla på dina videos, vore jätte kul om du kunde uppdatera mer på youtube (iaf 1-2 dagar i veckan!).

  Du är verkligen min största förebild i livet och jag tycker att det vore jätte häftigt ifall man kunde träffa dig, vore super kul om du kunde göra en "meet up" eller liknande när du är till exempel i Stockholm där dina läsare kan prata en liten stund med dig och inspireras ännu mer!

  Stor kram <3

 • Marine says:

  Hello! I would love some more outfits, what brands you love and beauty tips <3

 • Soda says:

  Hej Janni!
  Oavsett vad dina inlägg handlar om känns dom genomtänkta. Bilderna är alltid av hög kvalité och ljuset on point!
  Men kan du inte göra “en bild i timmen”-inlägg någon dag ibland? Spelar väl egentligen ingen roll vart du är liksom, Monaco/Marbella eller på resa, utan det som skulle vara intressant är att få en inblick i hur en hel dag kan se ut, istället för få utvalda stunder :)
  Förresten, Jons vloggar är alltid episkt redigerade men innehållet snäppet bättre när du är med! Du verkar vara en skön och okomplicerad tjej.
  Ciao ciao /Sofia

 • Henriette Lien says:

  Flere videoer!!

 • Kaia says:

  More outfit, food and training! I love your vlogs, so do them more often <33

 • Ellinor says:

  Recept vore roligt :) Om du sitter inne på några goda veggie recept!

 • Anonym says:

  Jag skulle gärna se och läsa om din&Jons vardag såsom i Jons vloggar också<3<3

 • Lisette says:

  Hello Janni, my compliments for the fact that you ask your followers feedback, it’s amazing what you can learn from that! First thing, the reason why I follow you is because you look very natural on your vlogs/photos. Just easy going with most of the time no make-up, having chill clothes on, living a healthy lifestyle etc. Most bloggers post so much make-up tutorials & Fashion (haul) that it gets so boring and always look like they have to force it to act like that. There are a million videos of how to do it. So what I would recommend is the fact to really show up your real life. The time with family, the time with Jon & Benny, the time with friends, your workouts, etc. When you take a look to your views, it also says that make-up & hauls are less views, and videos with your family gets more views. Getting personal is THE key! Go on a day trip with your sister and her kids for example or show us your favorite places you used to come when you were younger. Let us know the shoe store of your mom (that’s right, right?). Tell us why you even do workouts and eat healthy. I think that’s much more nicer and will gets more engagement that topics that everyone does…
  Dear Janni, just always stay yourself and I think the more followers you get. I wish you all the best with your blog and vlogs! Ciao Ciao from Amsterdam.

 • Effie says:

  More workouts and travels , less sponsored posts!
  More food tips and winter/autumn clothes :p we must be thousands of people to follow you from non-exotic places and it was great to be able to find the inspiration according to the season :) now it’s bit difficult because you are in summer mode 10 months out of 12 hehe. sometimes I miss the Sweden-like posts like you were doing at the very beginning of the blog it was cheap clothes but always with such inspiration :)

 • Lova says:

  Hej!
  Vill först säga att jag älskar din blogg/youtube/instagram och alla dina fina bilder, blir så inspirerad!
  Men älskar också när du skriver eller vloggar om träning och mat, eller som vissa andra skrivit, lite mer vardagliga inlägg, så gärna mer om det! <3

 • Linn Mattsson says:

  Verkligen bra kvalité på dina inlägg, bilder och inte minst videorna på Youtube. Du och Jon är ett bra team när det gäller att leverera! Jag ser gärna lite träningstips, reseguider, och kanske inlägg som “min kvällsrutin…”, “speak of the week”, “mina höst-mål”, “hur man överlever vintern”, bucketlist etc.

 • Julia says:

  Mat vore intressant! Du tränar ju så jäkligt bra så måste ju tillföra nått bra i matväg för att kunna orka som du gör! Sedan är jag student, så gärna massa tips på lite smått och gått, som man kanske ibland bara lagar till en person, men också självklart fler :D

  Träning och outfit har du många blogginlägg om och det uppskattas!
  Kanske lite mer om ditt jobb? vad du egentligen gör (vet att mycket är hemligt), men ändå hehe ;)

  Massor av kramar!
  Julia

 • Ellie says:

  Honestly:
  You need to get better at writing and telling a story, girl.
  The only thing you do know is having good pictures and looking beautiful. And of course being a wonderful person, for sure!<3
  Also: Don't make posts for an outfit for example and then write about what you've done this morning and what you are going to do next…
  Write more about the outfit itself. Write about the colors, the aspect of design, with what else it could match, for what occasion you can use it etc.
  Also the same with food posts, travel posts, beauty posts etc.
  Because everything else is just talking about personal stuff. But for this, you could make own posts too. Like what I've done today…
  So: More defined posts about everything you've been doing/posting before.<3
  Stich to one topic!;-)
  Aaand… Maybe if you don't feel inspired really take the time for yourself and sit back, try to figure out if this is still what you want to do…
  Or if maybe another era began…<3

  Wish you all the best lots of love<3
  Ellie

  http://www.blogellive.com

  • Antonia says:

   Unfortunately, I don’t think Janni’s language skills are good enough for her to write that kind of posts.
   But she can certainly make an effort even though that will not not make her earn more money.
   If not, why not skip the blog and go for Instagram and YouTube like many other bloggers these days?

 • Melissa says:

  I’d love more outfits and more training! I always like when there are links to the outfits so I can check them out. I love your blog – keep it up!!

 • Irene says:

  Workout, food, everyday bits and pieces!

 • Andreia says:

  Olá, Janni :)

  More blogging tips, please!!!

 • jessica says:

  vad du gör om dagarna! Outfits och mat!! :) kram

 • juliane says:

  More workouts and inspiration to stay active and healthy would be supercool!

 • Petra says:

  More vlogs and more beauty tutorials :)

 • Siri says:

  Älskar dina outfits och vlogs!! Men gillar din blandning på allting, det är bra variation!

 • Julia says:

  More outfits and more beauty <3

  Greetings, Julia
  http://theeverydaytreasures.blogspot.de

 • Karolina says:

  More outfits and hauls <3

 • Aurélia says:

  Hey Janni!
  I would love to see more about the days of yours. Like you did a couple days/weeks ago, it was a “A day in pictures” with some notes under it. Also I like your sister’s blog where she lists the best or worst food/drink/moment/clothes of the week. You should do that once. ;)
  Keep up the good work!
  Greetings from Hungary

 • Camilla Christensen says:

  Mere indhold i teksterne… Dine erfaringer, meninger osv. Det bliver efterhånden noget kedeligt at læse dine tekster. Det er som om du bare vil holde dig neutral og ikke ytre din personlige mening. Håber du klarer at få bloggen tilpasset din alder og dit ansvar.

 • E says:

  Meeeer vloggar! Är det något jag älskar med dig är det dina vloggar ??

 • Jenny says:

  Tycker du har en bra variation av vardaglig uppdatering, outfits och andra inlägg här på din blogg. Om det är något jag skulle önska mer av är det outfits, det är något jag älskar och blir så sjukt inspirerad av de!!

 • Lisa says:

  Tycker du gör ett superbra jobb och du verkar vara en fantastisk person av det jag ser. Kan förstå om det är jobbigt att vara för personlig i bloggen men de inläggen jag uppskattar mest är de då vi får se dig umgås med din systerdotter eller vardagsvloggarma! XO

 • Kajsa says:

  Jag skulle önska mer personliga inlägg, dina erfarenheter, vad du har för tankar och åsikter om olika saker så man får “lära känna” dig som person också.
  För just nu känns det väldigt opersonligt även fast jag tycker att bloggen är bra. Jag menar inte att du ska skriva om privata saker men mer att du visar vem du är istället för att bara skriva vad du gör om dagarna. :-)

 • Caroline says:

  Gillar alltid när du skriver om träning eller mat, så gärna mer om det. Tex recept på maträtter du lagar själv, fina matbilder, vad du äter under en dag, mm. Gärna vardagsrutiner, hur du får in träning i vardagen, träningstips mm. Och detta kan du göra gärna på blogg, instagram och youtube.
  Tack för en riktigt inspirerande blogg!

 • Linda says:

  More workout and make up!! :) AND more u and Jon ;)

 • Julia says:

  Mer träning, recept, din dag i bilder, helg i bilder, personliga inlägg :)

 • Klara says:

  Mer träning och outfits! Kommer ihåg i början när du la ut vissa färdiga träningspass och jag älskade det. Samma med dina outfits, tycker att din stil är mer egen och roligare än andra bloggares för att du liksom vågar ta ut svängarna utanför trenderna.

 • Irina says:

  Your blog is great just the way it is. I think you should post more of what you love and enjoy the most!

 • Fabi says:

  I would appreciate more personal stuff. About your feelings, experiences (positive&negative). Kenza is so good in that. Writing short stories about certain situations. It makes me feel more connected to her. I can understand that you want your blog to be smth positive. But I think you would gain more sympathy if you open up a bit more. You sometimes seem to be abit “cold” and distant. And I think if you can share more personal stuff, personal experiences etc people can maybe relate more to you. Fashion, lifestyle blablabla, … everyone does that nowadays. So for me it would be great to also read about other stuff. I also love posts like “my day in photos”.

 • H says:

  Bra:
  Att du brukar svara på våra kommentarer, fortsätt gärna att lägga ner lite tid på det!
  Dina vloggar när vi får hänga med dig under en dag eller en resa, alltså “Follow me around…
  Att du uppdaterar två gånger om dagen, då känns det hela tiden som ny och fräsch content ;)

  Bättre:
  Mer foto, redigering och kamerasnack!
  Lite foto och redigeringstips då och då. Vad brukar du tänka på när du redigerar foton, vad du (eller jon) brukar tänka på när korten ska tas på dig, hur fotar man på bästa sätt i solen mitt på dagen, på stranden för att man inte ska bli helt skuggig osv.
  Ett stort kamerainlägg med hela din utrustning, vad du tycker om varje sak och när du brukar använda det osv.
  Lite mer åsikter skulle vara intressant ;)
  Karriärstips och allmän pepptalk ;)

 • Tuva says:

  Mer träning

 • Ana-Maria says:

  Outfits. I love your vlogs and I can’t wait to see another ones. I love your style and everything you do <3

 • Amanda says:

  Hei Janni :D

  I would love to read more about the places you have been visiting. Like a small travel guide about those amazing places you have traveled to, where to eat and what to see.
  I also really enjoy this ” follow me around” vlongs from your daily life. Maybe you are having any make-up tips, hair tips, any DIY-tips. And yes!! I absolutely loved when you filmed how you edited pictures in VSCO. Maybe you can show us how you do it in Lightroom. And for me I’d really would like to se how you editing your vlogs. How do you type in title on your vlogs in the beginning and how do you get that little “location pin” in Premier Pro? You know what I mean? The location icon that shows where this film was taking.

  I think that was it! Pleas continue with vlogs, it’s super funny to watch and very inspirational!

  Hugs from Norway

 • m says:

  Mer spontanitet! Mera vad som händer just nu istället för gamla bilder om vad som hände förra veckan!

 • Pipsa says:

  Your blog is my absolut favorite!
  It would be intresting to see more about your workout routines and of course more outfits! :D I also like your everyday life/travel/workout/food/fashion vlogs, maybe you could do a vlog about your weeks outfit or something :).
  You truly are inspiring!
  Hugs from Finland xx

 • alja says:

  More trainings and food tips :) Keep your good work Janni !

  Alja

 • My says:

  Jag skulle gärna vilja se dina skönhetstips och vika produkter du använder. Både för ansikte och hår :)

 • Audrey says:

  I love your blog so much! I’m always inspired and I love seeing your outfits and what you eat so definitely keep showing that and also just your daily life, like vlogs. Your blog is my favorite and it will always be no matter what!

  Love from America!

 • Cornelia says:

  Mer av dig och ditt liv. Vad som händer under dagarna i både bild och text är mina absoluta favoritinlägg. Tillsammans med videos såklart.

  Så mysig blogg och du är så himla fin. Kram

 • Anonym says:

  Hej janni!
  Otroligt bra blogg, med mycket fina bilder man kan inspireras av och gör att man drömmer sig bort.
  Det jag tänkte på är om du skulle vilja göra mer personliga inlägg. Kanske inte jättepersonliga men mer olika åsikter om t.e.x alkohol, hy, dina favorit produkter, kroppsideal, träningshets. Finns massa olika punkter, ta något som passar dig.

  Kram

  • Edith Minet says:

   Precism håller med! Vill bara säga också att då o då vet man inte riktigt om du tänker verkligen vad du säger om produkter du är sponsrade av. Det känns bättre om du kommer med flera olika produkter som du har valt, köpt och testat själv än en hel collection som du har fått (Maria Nila som du gjorde sist kan kännas lite fake). Bara en liten detail som jag passar på att säga nu när du frågar :))

 • Sasa Saralani says:

  Just go with your own Flow and there is no reason to chase those ideas just let then chase you. GO get inspirited from new things. And even that this is your job and hobby and YOU its OK not to feel it everyday. Love Sasa!

 • Carmelatte says:

  You look beautiful in that color <3

  Carmelatte

 • Maua says:

  Hey Janni, you are amazing girl with great personality. Maybe more workouts and sports posts in general,food, more you: what do you thing about certain things and how you deal with tough times when you have them. More real topics, not just make up and fashion. ?

  You are awesome, keep on rocking! :-*

 • Pavlína P. says:

  More healthy food&workout :)

 • Edith Minet says:

  Hejsan Janni! You seem to be a good coach for Jon and Benni so you should maybe share more workout tips and routines :) also I really really enjoy the quality of your pictures especially when it’s about food ;) and as I read the comments it seems to be those two topics that are winning :p Keep going, din blog är BÄST!! <3 puss o fram från Brussel! xx

 • Klara says:

  Reply to comments! And more personal stuff, meals and thoughts on what’s going on in the world. Love your vlog and blog so much and you are such a sweet person, I love following both you and Jon

 • Elena says:

  More winter outfits .Hugs from UK ?

 • Robbie Besana says:

  Hola Janni!

  My suggestion is to do more challenges! Those are always fun like the BF/GF challenge was cute, but how about challenges to do things you’ve never done before? It can be as simple as trying new food, or doing a different sport like tennis or soccer or even running a 5k? Maybe even trying a different activity like interior design or designing a new outfit from scratch.

  Just my thoughts

  RB

 • Natalija says:

  I would like to see more about beauty tips,workouts like to have full training in order to try by myselves afterwards.As well would be interesting to see more fashion – specially catwalks like last time in black lace dress.

 • Panni says:

  Thanks Janni, you inspire me every day. I love your blog, your vlogs, you are amazing. I want to see more training and beauty tips. Hugs from Hungary.

 • Lisa says:

  Hej Janni! Tycker du redan gör ett fantastiskt jobb! Men skulle vilja se lite mer av dig, lite mer personliga tankar om ditt jobb, träning, mat osv. Det känns som att du på senaste tiden vågat vara dig själv lite mer på youtube, fortsätt med det!

 • Jey says:

  Hey Janni

  I love reading your blog!!

  I enjoy reading more about your everyday life and your outfit posts!

  Jey <3

  http://aboutjey.com

 • Elina says:

  I would like to know more about your vegetarian food:) I have been vegetarian about 5 months now..so some food tips and maybe training! and ofcourse lots of pictures of your perfect style!! and maybe more talk about your style, what are your favourites atm and so on..

 • clem says:

  Hi Janni,
  I would love if you could share with us more recipes and healthy habits :) you are such an inspiration for me I would really love knowing more about your routines (food, beauty tips, workouts). How do you stay always so fit and so radiant!?
  Keep going! You are the best!!

 • Lill says:

  Träning och mat!<3 puss!

 • N says:

  I would be extremely happy to know more about how things are done “behind the scenes”. Like creating the pictures and videos, the whole team and time behind it, things used for the best results etc. :)

 • Ida says:

  Jag skulle önska att du var lite mer personlig och även få lite mer recept/bilder på vad du äter om dagarna. Gärna en matdagbok då och då :).

 • Guro says:

  Mer mat og trening! Også liker jeg veldig godt når du legger ut innlegg/bilder som virker litt mer personlige og bilder tatt litt random her og der. Feks et av dine siste innlegg fra båtturen dere hadde i sommer :-) Mer hverdagsliv!

  Xx

 • Alexandra says:

  Mer mat och träning! :D

 • mikaela says:

  Mer vardag med frukostar, dina promenader, träning etc! så mysiga :) kram

 • elin says:

  Vardagsfoton och texter om när livet inte är helt perfekt.
  Boktips.
  Något om biståndsprojekt eller något annat välgörande.

 • Eva-Maria says:

  more everyday follow-me-around vlogs!

  http://www.evakapsta.com

 • Britta says:

  Mer träning!

 • Maria says:

  Jag tycker det är jättebra som det är! lite blanda alltså! :) Det jag gillar mest är skönhet och träning, men gillar ändå variationen? Kram!

 • Alexandra says:

  Hallo Janni!

  How are you? Can you tell more about your skin routin? It’s will be very interesting!
  Thank you!

  HUGS, Alexandra

 • Coco says:

  I would love to see more advice stuff/columns about topics, more outfits. I think your youtube videos are actually great as is and I think there is always a lot of variation which is nice :) and i love posts like “what’s in my bag” ” what’s my favorite mascara” etc :))

 • I Anna says:

  more personal stuff ! About your thoghts and feelings whilst you travel and food :)

  http://www.Santigoldblog.com

 • Clara says:

  mer tränings tips :D

 • Chiara says:

  I agree with everyone who wrote that you should be more personal. It seems that you are scared to open up because you’re afraid that people will see sth that is not perfect/sth that you desire and you don’t have etc. You always write the same posts which is kind of sad, since many people probably think you are boring person without personal opinion/interest for more serious topics. I’m sure it’s not like that, you probably just didn’t think about how to improve your writing skills and how to say your opinion out loud. Everything doesn’t have to be 100% perfect to attract readers (take Kenza as an example). My advice would be to think about topics that you like to talk about and write whole post about it, not just one sentence etc.

 • anna julia says:

  Hei fra Norge! Gjerne innlegg der du skriver om personlige saker, evt treningserfaring/mat – hvorfor du er vegetarianer? Eventuelt andre temaer som berører deg. Likevel outfit, trening, mat og helse. Beauty er det så mange andre som gjør :) Viktigst av alt : Gjør det DU liker å fylle hverdagen din med. Det er det som gjør din blogg unik fra andres! Du kan jo ha innlegg som :tips til bedre struktur i hverdagen, 10 tanker -små ting i din hverdag som du setter pris på osv. Stor klem <3 Ha en fin dag! håper du forstår hva jeg skriver, hvis ikke gjør helst sikkert Jon det. Hils både Jon og Benny!

 • Amalia says:

  Come again to Indonesia janni

 • June says:

  Hi Janni! I really love when you make vlogs. Any type, but my favourite is when you show us different outfits and how you syle them!!! You give me soo much inspiration when it comes to fashion, but also as a person. I would also like to see more outfitposts on your blog. But I thing the key is to take a little bit of everything. Vlog, blog, food, outfit, beauty, life, personal. I think that you are doing an amazing job so just keep on going <3 Btw, it feel so wierd to write to you in english when I come from Norway. Realised that just now. Haha. Uansett, jeg elsker deg og bloggen din. Du er ren inspirasjon. :)

  • janni says:

   Hahaha, älskar att du kom på dig själv med att skriva på engelska! <3 Tack för bra feedback! Kram!

 • Ane says:

  Beuaty and outfits!

 • Jasmin says:

  Maybe some pre fall inspiration!
  Love your blog and youtube!
  Xx from finland

 • ZsaZsa Fierce says:

  More training! Also, when you go on overseas trips, it would be nice to get more information on the country/town you visited and travel tips! Sending good wishes your way.

 • Anna says:

  Mer personliga grejer, inte så “perfekta” bilder osv. Mer bilder från ditt vardagliga liv. Som du sa att du skulle vilja ta med oss alla på din morgonpromenad, do it! Gillar vackra outfit bilder men de personliga inläggen är alltid de roligaste, vilket gäller alla bloggare ?
  Love! ❤?

 • Dalal says:

  More about your blogging success story and the industry in general. You have a lot of bloggers in your audience :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.