ORANGE DETAILS

RayBan glasses/ Na-kd scarf (here!), jacket (here!), top (here!) and skirt (here!)/ Stella McCartney bag/ Hush shoes – adlinks

Här kommer dagens look! Filmade ju en haul idag och här är en av looksen, så ni får se den i rörligt material imorgon. ;-) Jag matchade med en orange väska jag helt hade glömt bort att jag hade, hittade den förra veckan när jag rensade här hemma. Jag älskar ju sets som ni vet, så det här är ett set som funkar lika bra med jeansjacka och sneakers som med klackar och en skinnjacka! Idag har vi hängt hemma, gått till stan en sväng för att gå och signa några papper. Jon håller ju på och säljer huset i Marbella då vi vill köpa något ihop istället, även om jag älskar det huset och det känns som hemma skulle det kännas roligare om det är “mitt” hus också. Förstår ni vad jag menar? :-) En del pappersjobb och bankmöten inför det men vi börjar komma en bit på vägen iallafall, superspännande! Lovar att hålla er uppdaterade på den fronten så fort något nytt händer. Nu – dra på oss träningskläder och köra ett kvällspass! Alla är trötta men vi ska ta oss ut iallafall, haha! PUSS, ha en fin kväll <3

//Here’s today’s look! I filmed a haul today and this is one of the looks, so you’ll get to see it in video format tomorrow. ;-) I matched with an orange bag that I totally forgot that I had, found it last week when I cleaned out at home. I love sets as you know, so this is a set that works just as good with a denim jacket and sneakers as with heels and a leather jacket! Today we’ve been hanging out at home, went to town to sign some papers. Jon is about to sell the house in Marbella since we want to buy something together instead, even if I love that house and it feels like home it would be more fun if it’s “my” house too. Do you know what I mean? :-) A lot of paper work and bank meetings before that but we’re getting there, super exciting! I promise to keep you guys updated on that as soon as something new happens. Now – put on workout clothes and go for a night workout! All of us are tired but we’re heading out anyways, haha! HUGS, have a great night <3

20 reaktioner på “ORANGE DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.