90 NELLY STREET

My crew last night! <3 Photos by Herman!

God morgon babes! Jag vaknade faktiskt nyss, så det är morgon för mig. Kändes så konstigt att vakna så sent, haha! Igår när jag landade lämnade jag bara av väskorna och sen bar det av på fest. Nelly hade en stor fest och det var så himla kul, jag träffade så mycket vänner jag inte sett på länge. <3 Jag tog med mig min syster då jag kände att det var dags för oss att gå ut och ha kul ihop, det har inte hänt på några år… Vi började med middag på brillo med mina favoritsystrar (Alex och Vickan) och sen var det förfest på en takterass och sen blev det Nellys fest i några timmar. Dansade, hängde och hade superkul! Rocky och Matt var här i Stockholm från LA för fashion week, vi har inte setts sedan Turks and Caicos så det var så kul att hänga! Vi drog vidare till Bergmans (nattklubb) efter festen och var där till sent. Mår faktiskt bättre idag än jag trodde att jag skulle göra, vilket jag är glad för. ;-) Hade en så rolig kväll med alla mina vänner jag saknat så mycket, tack livet för det! Nu ska jag leka och kramas med mina andra saknade bebisar, lilla Livia och Valter. Hoppas ni har en fin lördag, massa kärlek <3

//Good morning babes! I actually just woke up, so it’s morning for me. Felt so weird to wake up this late, haha! Yesterday when I landed I just dropped off my bags and then it was party time. Nelly had a big party and it was so much fun, I saw so many friends that I haven’t seen in so long. <3 I brought my sister since I felt it was time for us to go out and have fun together, we haven’t done that in a few years… We started with dinner at Brillo with my favorite sisters (Alex and Vickan) and then pre party at a rooftop and then off to Nelly’s party for a few hours. We danced, hung out and had a great time! Rocky and Matt were in Stockholm from LA for fashion week, we haven’t seen each other since Turks and Caicos so it was fun to hang! We went to Bergmans (night club) after the party and stayed until late. I actually feel better today than I thought I would, which I’m glad for. ;-) Had such a great night with all my friends that I’ve been missing so much, thanks life for that! Now I’m gonna play and hug my other missed babies, little Livia and Valter. Hope you’re having a great saturday, lots of love <3

4 reaktioner på “90 NELLY STREET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.