BLACK ON BLACK

Raven Jewels choker (here!)/ Understated leather jacket/ Nelly top (here!), pants (here!), shoes (here!) – adlinks/ Chanel bag

God morgon babes! Här kommer min look från festen, jag körde på helsvart och jeansjacka med lockigt hår. Jag brukar sällan ha helsvart på mig, men ibland så! :-) Jag har dock inte packat med mig så mycket svart till New York, kollade ner i min väska när jag hade packat och det var typ en smällkaramell med färger haha! Hoppas ni är peppade på lite fashion week och outfits, jag är så redo för det. Idag ska jag bruncha med Alexandra, vi har inte hunnit ses så mycket senaste tiden så det ska bli superkul! Jag är ju nästan aldrig i Sverige och hon jobbar alldeles för mycket så tiden har inte riktigt funnits. ;-) Nu ska jag hoppa in i duschen, byta om och ta en promenad bort till Riche. Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! Here’s my look from the party, I went for all black and a denim jacket with curly hair. I rarely wear all black, but it happens sometimes! :-) I haven’t packed that much black with me to New York though, I looked down in my bag when I was done packing and it was like a bag of candy with colors haha! I hope you guys are excited for some fashion week and outfits here, I am so ready for it. Today I’m gonna have brunch with Alexandra, we haven’t seen each other that much lately so it’s gonna be so nice! I’m almost never in Sweden and she works way too much so the time haven’t really been there for us. ;-) Now I’m gonna have a shower, get changed and take a walk to Riche. Talk later, hugs <3

17 reaktioner på “BLACK ON BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.