DATE DAY

Brunch with my babe Allie <3 At Riche in Stockholm.

Åh vilken mysig dag jag har haft! Catchat upp på massa kompistid, välbehövligt. <3 Jag mötte upp Allie på Riche för brunch, jag velade så mycket då det fanns så mycket gott på menyn haha! Jag beslutade mig för äggröra med lax och toast, supergott var det. Tycker äggröra kan vara en sån hit eller miss, men den gjorde dom bra. :-) Vi snackade så mycket så helt plötsligt hade det gått två timmar, så vi fortsatte gå en runda på stan och snackade ikapp ännu mer. Såna här dagar kan jag sakna när jag inte bor här längre, “vardagen” med vänner men då är jag glad att jag får till det när jag är här och hälsar på. :-) Efter det mötte jag upp Klara och hängde i några timmar och nu är jag tillbaka hos min syster igen och hann säga god natt till båda barnen innan dom somnade. Dom här dagarna ger mig så mycket energi, familj och kompistid! Välbehövligt. Nu blir det film, te och något gott kvällssnacks! PUSS <3

//Oh what a cozy day I’ve had! Catching up on lots of friend time, very needed. <3 I met up with Allie at Riche for brunch, I had such a hard time deciding what to go for since they had so many good things on the menu. I then decided for scrambled eggs with salmon and toast. I think scrambled eggs can be such a hit or miss, but they did it good. :-) We talked so much so two hours flew by, so we continued with walking around town to catch up even more. I can really miss days like this when I don’t live here anymore, the “everyday” life with friends but I’m glad I can get those when I’m here visiting. :-) I met up with Klara after that to hang out for a few hours and now I’m back at my sisters place again and also had time to say good night to the kids before they fell asleep. These days gives me so much energy, family and friend time! Needed. Now we’re gonna watch a movie, have tea and something tasty as night snack! HUGS <3

11 reaktioner på “DATE DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.