LATEST LOOKS

Some of my latest looks, find them in the outfit category here! 

God morgon hjärtan! Hur mår ni efter helgen? Jag mår bra, idag är det fullt upp innan flyget mot New York imorgonbitti! Lite möten, packa om, organisera osv osv. :-) Jag hade ju planerat att fota lite outfits här, men jag bestämde att flytta på det till idag och vaknade upp till världens gråaste väder och regn haha! Inte så sugen på att fota då, jag älskar ju att fota i fint ljus och tycker det gör hela bilden. Hoppas det spricker upp lite senare idag. ;-) Ovan är några av mina senaste looks iallafall, väldigt blandat precis som jag gillar det. Mycket blått och rosa insåg jag, älskar att matcha dom färgerna. Vilken är er favorit? Mina är nog nummer 4 eller 6. Dags att byta om och göra mig redo för första mötet, hörs senare. PUSS <3

//Good morning loves! How are you after the weekend? I feel great, I have lots to do before the flight to New York tomorrow morning! Some meetings, repack, organize etc etc. :-) I was planning to shoot some outfits here, but I decided to move it for today and woke up to the most grey weather ever and rain haha! Don’t really feel like shooting then, I love to shoot in nice light and I think that makes the pictures. Hopefully it will get better later today. ;-) Above are some of my latest looks anyways, very mixed just the way I like it. I noticed it was lots of blue and pink, I do love to match those colors together. Which one is your favorite? Mine is probably number 4 or 6. Time to get changed and get ready for my first meeting, talk later. HUGS <3

15 reaktioner på “LATEST LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.