AIRPORT BREAKFAST

Bagels and coffee before our flight <3

God morgon hjärtan! Det var en tidig morgon, gick upp strax innan klockan 5. Tänkte att det var lika bra, då kommer jag förhoppningsvis kunna sova på flyget! :-) Jag åker med Vic och Lisa, så otroligt kul att hänga igen och oj vad kul vi ska ha i NYC! Vi startade resan med frulle på Starbucks, bagels, yoghurt, mängder med kaffe och lite muffins. Ladda upp inför en lång flygresa. Jag försöker alltid dricka mycket vatten både innan, under och efter en lång flygtur. Lite andra tips är att åka osminkad, i något bekvämt, ha med dig ansiktskräm du kan ta på under flygresan och ha med hörlurar. Jag köper alltid med snacks också, antingen nötter eller bars som jag kan äta om jag blir hungrig. Lite resetips såhär innan vi ska flyga, haha! Hörs i NYC nästa gång, vi landar vid 11 på dagen deras tid så ikväll svensk tid. PUSS <3

//Good morning loves! It was an early morning, woke up right before 5. Thought it was good, then I will hopefully be able to sleep on the flight! :-) I’m going there with Vic and Lisa, so much fun to hang out again and wow we’re gonna have a good time in NYC! We started our trip with breakfast at Starbucks, bagels, yogurt, tons of coffee and some muffins. Preparing for a long flight. I always try to drink a lot of water before, during and after a long flight. Some other tips are to fly without make up, wear something comfy, bring face cream that you can put on during the flight and bring headphones. I always bring snacks too, either nuts or bars that I can eat if I get hungry. Some travel tips before we’re gonna fly, haha! Talk to you in NYC next, we’ll land around 11 am their time so night euro-time. HUGS <3

17 reaktioner på “AIRPORT BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.