YELLOW

Bik Bok dress (here!) – adlink/ Chanel bag/ Nelly shoes

Dagens look i regnet, haha! Vi vaknade upp till ett grått New York imorse, och det är kanske inte det bästa när man är sugen på att fota massor… ;-) Svårt ljus, platt hår pga regn och bara tråkväder. Hoppas att det vänder imorgon igen, det ser ut så iallafall! Det är ganska varmt och skönt även om det regnar, så jag tog på mig en färgglad klänning för att trotsa. Klänning, boots och en kavaj över som jag tog av för bilderna. Vi åt en underbar brunch där vi stannade länge och drack kaffe efteråt, bästa sättet att spendera dagen på. Dagen har bara försvunnit så vi ska snart byta om och ta oss till rooftopen på hotellet för en drink innan vi ska på ett event med Elsa Hosk x Bik Bok ikväll! Jag har sett lite bilder på plaggen från hennes kollektion (ser fantastisk ut!) så det ska bli kul att känna lite på plaggen. Hörs imorgon, puss och kram <3

//Today’s look in the rain, haha! We woke up to a grey New York this morning, maybe not the best when you feel like shooting lots of photos… ;-) Weird light, straight hair because of the rain and just boring weather. Hopefully it will turn around tomorrow, it looks like it at least! It’s pretty warm and nice even though it rains, so I put on a colorful dress just because of that. Dress, boots and a blazer over it that I took off for these pics. We had an amazing brunch and stayed for a long time, had lost of coffee and just stayed there, the best way to spend the day. This day just flew by so we’re soon gonna change and go to the rooftop at the hotel for a drink before an event with Elsa Hosk x Bik Bok tonight! I’ve seen some photos of her collection (looks epic!) so it will be fun to see and feel some of the pieces. Talk tomorrow, kisses and hugs <3

12 reaktioner på “YELLOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.