NYC SNAPS

Snaps from our days here <3 Love NYC this time of year!

Hej babes! Vi fortsätter på utforska NYC-spåret, så himla härligt! Vi strosar runt, fotar, äter gott och bara njuter av att vara här. Vi har varit på lite events men imorgon börjar FW lite mer, har en spännande visning att gå på. :-) Vi har hängt i Soho mest nu sista dagarna, vi flyttade hit för tre dagar och det är verkligen det mysigaste området enligt mig. Skön stämning, rent, fint, bra matställen och bara härligt! Det är mycket lugnare i stan nu än jag trodde att det skulle vara, och speciellt om jag jämför med förra året och fashion week. Jag klagar inte, jag älskar när det är lite tomt haha! Nu börjar många av mina andra vänner komma hit också så vi ska träffas upp imorgon, det jag älskar med fashion week är nog alla människor och vänner man får hänga med. <3 Nu ska Lisa och jag ta en eftermiddagsnap, ikväll blir det middag med svenskarna på Tao. Hörs imorgon, puss och kram <3

//Hey babes! We’re continuing on exploring NYC, so nice! We’re just strolling around, shooting photos, having good food and just enjoy being here. We’ve been to some events but tomorrow FW will start a bit more, I have an exciting show to go to. :-) We’ve hung out in Soho mostly these last few days, we moved here for three days and it’s truly the best area according to me. Great atmosphere, clean, pretty, good food spots and just nice! The city is so much calmer than I thought it would be, and especially if you compare it to last years fashion week. I’m not complaining, I love when it’s a bit empty haha! Some of my other friends have started to arrive here too so we’re gonna meet up tomorrow, what I love about fashion week is probably all the people and friends you get to hang out with. <3 Now Lisa and I will go for an afternoon nap, tonight we’re having dinner with the swedes at Tao. Talk tomorrow, kisses and hugs <3

8 reaktioner på “NYC SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.