RED AND WHITE

Nelly glasses (in pink here!)/ Fiorucci top/ Gina Tricot pants (similar here!)/ Valentino bag (here!)/ Hush shoes – adlinks

God morgon till er i Europa och god natt till oss i New York! :-) Vi kom precis hem efter en helkväll, vi åt middag på Lavo och gick vidare till klubben en sväng. Jetlagen har inte riktigt lagt sig ännu så vi gäspade en del på slutet, haha! Vi har haft en superhärlig dag, strosat runt i Soho och fikat. Vi fikade i säkert 2 timmar och bara snackade om livet, älskar såna stunder! <3 Imorgon har jag en spännande dag, jag ska på fitting för en väldigt rolig grej som jag kommer berätta mer om sen. Trodde väl aldrig att det skulle hända mig och hatar att inte berätta, men vill inte säga något innan allt är klart! ;-) Cliff hanger deluxe, haha! Här är min outfit från idag, jag körde på en bekväm look då vi gick runt på stan hela dagen. Jag älskar vitt och rött ihop och min nya väska passade så bra till. Jag är så nöjd med det köpet, jag älskar den väskan och tycker den passar till allt! Nu är det dags för oss att sova men vi hörs sen, PUSS <3

//Good morning to you guys in Europe and good night to us in New York! :-) We just got back after a full on night, we had dinner at Lavo and then continued to the club. The jetlag isn’t really over yet so we yawned a bit in the end, haha! We’ve had such a nice day, strolled around in Soho and had coffee. We had coffee for 2 hours and just talked about life, I love moments like that! <3 I have an exciting day tomorrow, I’m heading for a fitting for a very fun thing that I will tell you about later. I never thought this would happen to me and I hate not to tell, but I don’t want to say anything before everything is set. ;-) Cliff hanger deluxe, haha! Here’s my outfit from today, I went for a comfy look since we walked around all day. I love white and red together and my new bag matched to well with it. I am so happy with that purchase, I love that bag and I think it suits with everything! Time for us to get some sleep but I’ll talk to you later, HUGS <3

14 reaktioner på “RED AND WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.