YELLOW

Raven Jewels earrings (here!)/ Na-kd top (here!) and shoes (here!) – adlinks/ Gina Tricot jeans/ Fendi bag

Hej babes! Hur mår ni? Jag mår bra, lite hes (rösten ger upp när man inte sover och flänger runt) men annars toppen! Har haft en härlig känsla i kroppen hela dagen efter visningen, det var SÅ otroligt kul!! Jag blev inte riktigt så nervös som jag trodde att jag skulle bli innan jag gick ut på catwalken, jag blev mer peppad och kände bara nu kör vi. :-) Härlig känsla! Jag ska försöka samla in lite bilder och visa er, det var lite svårt att bli sminkad, få naglarna gjorda, gå en visning och fota samtidigt. ;-) Det var många kameror på plats däremot så jag ska försöka få några skickade till mig. Här är en look jag har tänkt ha på mig så många gånger senaste dagarna, och igår var det äntligen dags! Jag är ju uppenbarligen besatt av gult just nu och speciellt att matcha det. Jag älskar att matcha skorna med något annat plagg, skor gör så mycket till en look. Nu ska vi sova här i NYC, vi hörs när vi vaknar igen. PUSS <3

//Hey babes! How are you? I feel good, my voice is almost gone (it gives up when you don’t sleep and run around) but other than that it’s great! I’ve had such a nice feeling in my body all day after the show, it was SO much fun!! I didn’t really get as nervous as I thought I would be before I entered the runway, I mostly got excited and felt let’s do this. :-) Great feeling! I will try to collect some photos and show you, it was a bit hard to get make up, my nails done, walk the runway and shoot photos at the same time. ;-) There was lots of cameras there though so I will try to get some of them. Here’s a look I’ve been thinking about wearing several times the last few days, and yesterday it was time for it! I’m obviously obsessed with yellow at the moment and especially to match it. I love to match the shoes with another piece, the shoes does so much to a look. Now we’re gonna get some sleep here in NYC, talk to you when we wake up again. HUGS <3

24 reaktioner på “YELLOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.