MONDAY SUIT

Chimi glasses/ Gina Tricot blazer (here!) and pants (here!)/ Bik Bok t-shirt (here!)/ Valentino bag (here!)/ Nelly shoes (here!)  – adlinks

Måndag och möten = kostym! Hehe, nee inte riktigt men jag hade på mig den här suiten igår när vi gick och köpte kaffe. Jag älskar kostymer (och matchande set, men det vet ni redan…), och att styla det med sneakers. Dom här skorna är mina nya favoriter, jag tycker dom är så sjukt balla! Idag har jag ett möte nu på förmiddagen och efter det kanske jag ska på en visning, har inte confirmat ännu då jag har varit sämst i världshistorien på att OSA till visningar då jag vet att jag alltid blir så stressad och inte kan njuta av att vara här när jag har för mycket uppbokat. Jag tycker ju att det är härligare att gå runt på stan, spana in snygga och coola människor och äta god mat haha! ;-) Jon kommer idag också, oj vad jag ska pussa och krama på honom! <3 Hoppas ni har en fin dag så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//Monday and meetings = suit! Hehe, well not really but I wore this suit yesterday when we went to buy coffee. I love suits (and matching sets, but you know that already…), and to style it with sneakers. These shoes are my new favs, I think they are so cool! Today I have a meeting and after that I might go to a show, I haven’t gotten it confirmed yet since I’ve been the worst person ever at RSVP to shows since I know I will just get stressed and won’t enjoy being here when I have too much booked. I think it’s nicer to walk around town, check out cool people and eat good food haha! ;-) Jon will arrive today too, wow I’m gonna cuddle with him so much! <3 Hope you’re having a great day and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3

23 reaktioner på “MONDAY SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.