PINK X3

Gina Tricot sweater (here!)/ Nelly skirt (here!)/ Gucci bag/ Hush shoes – adlinks

Hej babes! Här kommer färgklicken Janni, haha! Jag har typ bara färgglada kläder känns det som, iallafall med mig hit… Hade egentligen tänkt ha den här kjolen till ett svart linne och höga svarta klackar, men det får bli nästa gång. Jag klädde ner den med en stor stickad tröja och sneakers. :-) Jag gillar att blanda samma färg fast i olika toner, så den här dagen fick det bli rosa med rosa. Lånade Lisas väska som jag blev lite smått förälskad i, det är alltid kul med vänner som också gillar väskor så kan man bytlånas lite. Jag lånar en väska och lånar ut en väska – win win! ;-) Jag har redan grov träningsvärk efter benpasset vi körde idag så jag ser inte fram emot när jag ska upp ur sängen imorgon… Jag återkommer med en update om jag kom upp eller om jag fastnade. Hörs när vi vaknar, ha en fin dag så länge! Kärlek <3

//Hey babes! Here’s the color pop Janni, haha! It feels like I almost only have colorful clothes, at least with me here… I was actually planning to wear this skirt with a black tank top and high heels in black, but that is for next time. I dressed it down with a chunky knit instead and sneakers. :-) I like to mix the same color but in different tones, so this day I had pink with pink. I borrowed Lisa’s bag that I fell in love with a bit, it’s always fun with friends that also likes bags so you can swap sometimes. I borrow a bag and I lend a bag out – win win! ;-) My legs are super sore already from the leg workout we did today so I don’t really look forward to when I’m walking out of bed tomorrow… I will get back to you with an update if I got up or if I got stuck. Talk to you when we wake up, have a great day until then! Love <3

14 reaktioner på “PINK X3”

Leave a Reply

Your email address will not be published.