BLACK FLOWERS

Lulus earring (here!) and dress (here!)/ Old blazer/ Chanel bag/ Nelly shoes (here!)- adlink

God morgon babes! Jag startar den här lördagen med en lite festligare outfit, eftersom det är helg tänkte jag. ;-) Ni såg den här outfiten i min senaste vlogg (om ni kollat på den), så här kommer lite bättre bilder. Jag är kär i klänningen, och örhängena! Klänningen var ganska genomskinlig när jag packade upp den ur påsen men sen när den var på var det lugnare. Lite see through men inte så farligt! :-) Jag körde på höga klackar och en blazer till, tyckte det passade bra till klänningen. Kan se mig själv använda den på stranden också och glida runt barfota, den funkar till både och. Idag är vår sista dag här i NYC, vi flyger hemåt ikväll vilket ska bli både skönt och tråkigt. Jag har haft det så härligt här borta men det ska bli skönt att packa upp och tvätta lite. ;-) Har otroligt mycket bilder kvar härifrån så jag ska försöka mata ut dom ganska snabbt. Puss på er <3

//Good morning babes! I’m starting this saturday with a party outfit, I thought since it’s weekend. ;-) You saw this outfit in my latest vlog (if you watched it), so here are some better pictures of it. I’m in love with this dress, and these earrings! The dress was pretty see through when I unpacked it but when I had it on it wasn’t as bad. A bit see through but not too bad! :-) I styled it with high heels and a blazer, I thought it suited with the dress. I can see myself wearing it at the beach as well and be barefoot, it works for both. Today’s our last day here in NYC, we’re flying home tonight which will be both nice and sad. I’ve had the best time over here but it will be nice to unpack and do some laundry. ;-) I have so many pictures left from here so I will try to get them out as soon as possible. Hugs babes <3

10 reaktioner på “BLACK FLOWERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.