MIXED NYC SNAPS

Blir inte mer NYC – trafikljus och taxibilar!  //Doesn’t get more NYC – traffic lights and taxi cars! 

Vickan och jag en dag på stan! <3  //Vic and I on a day in town! <3

Flatiron building – så cool byggnad som jag alltid svänger förbi här!  //Flatiron building – such a cool building that I always pass by while I’m here!

Favoriten – Bo Ca Phe! Deras lemonad i mitt hjärta… //The favorite – Bo Ca Phe! Their lemonade in my heart…

Glad och testar ljuset innan jag fotar Lisas outfit framför detta, haha!  //Happy and testing the light before I was shooting Lisa’s outfit here, haha! 

Första kvällens middag, tacos och corn! //Our first nights dinner, tacos and corn! 

Trafik, fina hus och en Lisa i motljus (men hon ville inte vara med på bild…) //Traffic, beautiful houses and Lisa with backlight (but she didn’t want to be in the picture…)

Mötte upp Andreas för en visning, vi försökte se lite coola ut! //Met up with Andreas for a show, we tried to look cool! 

Lite mer med Flatiron building i bakgrunden! <3 //Some more with Flatiron building in the background! <3

Solnedgång från vårt nya hotel… OMG! //Sunset from our new hotel… OMG!

Funderar över vad jag skulle göra för kärlek… ;-) //Thinking about what I would do for love… ;-) 

Beställer säkert en Uber, vill inte se mina kvitton från Uber från de här dagarna… Har åkt alldeles för mycket! //Probably ordering an Uber, I do not want to see my receipts from Uber after these days… I’ve used it way too much! 

Mixed snaps from our days here in NYC – what an incredible city!

Här kommer lite blandade NYC-bilder från mina dagar här, känns som jag varit här i typ en månad. ;-) Jag har ju inte riktigt fastnat för New York innan, jag tycker alltid det är så stressigt, smutsigt, högljutt osv osv, men den här gången vände det. Jag älskar stället! Jag skulle nog aldrig vilja bo här då jag är lite för beroende av palmer, strand och nära till vattnet men väldigt kul att vara här och hänga ett tag. Vi har ätit massa god mat, fotat mer än någonsin och gått på stan så jag har träningsvärk i benen haha! Det har varit extra kul att ha massa vänner här, eftersom jag inte bor i Sverige längre så ses vi inte lika ofta som när jag bodde där och jag saknar dom alltid massor. <3 Riktigt härligt att få in kompistid i den här galna staden! Snart ska vi packa ihop här och röra oss mot flygplatsen, vi flyger över natten och kommer fram någon gång mitt på dagen. Ska försöka sova hela resan, så önska mig lycka till. PUSS <3

//Here are some mixed NYC pics from my days here, feels like I’ve been here for like a month. ;-) I haven’t really been in love with New York before, I usually always think it’s too stressful, dirty, loud etc etc, but this time it turned around. I love the place! I would probably never live here since I’m a bit too addicted to palm trees, beach and to be close to the water but it’s very fun to be here and hang out for a while. We’ve had lots of good food, shot more photos than ever and walked around town until my legs were sore haha! It’s been extra fun to have lots of friends here, since I don’t live in Sweden anymore I don’t see them as often as when I lived there and I always miss them so much. <3 It was great to get in some friends-time in this crazy city! We’re soon about to pack up here and get going to the airport, we’re flying over night and will arrive some time during the day. I will try to sleep the entire way, so wish me luck. HUGS <3

14 reaktioner på “MIXED NYC SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.