GREY KNIT

Vintage earrings/Bik Bok sweater (here!)/ Public Desire shoes (similar here!)/ Céline bag  – adlinks

God morgon (haha, alldeles för sent men ändå) från Monaco! Vi landade runt 11 och åkte direkt hem, där både Jon och jag deckade på soffan… Jon sov inte en sekund på flyget och jag kanske sov 2-3 timmar, det var ganska skumpigt så jag vaknade till hela tiden. Idag kommer bli en tuff dag att försöka hålla sig vaken men nu har jag vilat i en timme och det får räcka, sover jag mer kommer jag aldrig kunna sova ikväll. ;-) Det känns underbart att vara hemma, jag sa till Jon säkert 10 gånger när vi satt i taxin “åh kolla vad fint”, “vattnet är så turkost”, “vad härligt med palmer och lugn”, haha! Här är det fortfarande full sommar, men ni vill ju säkert ha lite mer höst-inspiration så ovan är en look jag bar i NYC. Jag älskar stora stickade tröjor med overknee-boots, och jag blev så glad när jag insåg att jag hade ett par skor i matchande färg. Det här är nog min favorit när det kommer till tidig höst-outfit! Nu ska jag slökolla något på Netflix, orkar inte använda hjärnan för mycket idag. PUSS, hörs sen <3

//Good morning (haha, way to late but still) from Monaco! We landed around 11 and went straight home, where both Jon and I passed out on the couch… Jon didn’t sleep one second on the flight and I slept maybe 2-3 hours, it was pretty bumpy so that made me wake up all the time. Today will be a tough day to try to stay awake but we’ve rested for an hour and that is enough, if I sleep more I won’t be able to sleep tonight. ;-) It feels amazing to be back home, I told Jon probably 10 times when we were in the taxi “oh look how pretty”, “the water is so turquoise”, “how nice with palm trees and calm again”, haha! It’s still full summer here, but you guys probably want more fall-inspiration so above is a look I wore in NYC. I love big knitted sweaters with overknee boots, and I got so happy when I realized I had shoes that matched. This is probably my favorite when it comes to early fall-outfits. Now I’m gonna watch something on Netflix, I can’t use my brain too much today. HUGS, talk later <3

16 reaktioner på “GREY KNIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.