Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:44 | September 17, 2017

TOP OF THE ROCK

MAGICAL view over NYC – on the Top of the Rock!

Jag vill börja med att säga TACK till er som tipsade om det här stället, jag fattar inte hur jag kunnat missa detta? Nu i efterhand ser jag ju typ en miljard bilder därifrån haha! Det var superhäftigt att se New York där uppifrån, så hett tips om ni är i stan. Vi köpte faktist VIP-biljetter, kostade ca 60$ (vanlig kostar 30$), dels för att vi ville upp direkt och inte vänta 1,5 timme på nästa tid. Väl spenderade pengar, vi fick sån galen service för dom extra 30$, haha! Vi blev runtskickade och alla som jobbade skrek “these are VIP’s”, så jag skämdes lite men det var väldigt härligt att slippa kö och komma upp direkt. Om man har råd/lust att lägga lite extra så är det absolut ett stort plus när man åker upp dit! Det var en perfekt aktivitet för vår sista dag i staden. Jag gick ut på balkongen nu ikväll för att hänga tvätt (vill alltid packa upp och tvätta samma dag som jag kommer hem, annars tar jag aldrig tag i det), och sa till Jon att han var tvungnen att komma ut för att lyssna på hur lugnt det var. ;-) 11 dagar i NYC var härligt men det var ännu härligare att komma hem till detta. Hörs imorgon, puss och kram <3

//I want to start by saying THANKS to you guys who told me to go here, I can’t understand how I missed this place? Now when I know I see like a million pictures from there haha! It was so cool to see New York from up there, so it’s a great tip if you’re in town. We actually bought VIP-tickets, they were 60$ (normal is 30$), partly because we wanted to go up straight away and not wait 1,5 hours until the next available time. So worth is, we got some crazy service for those extra 30$, haha! They sent us around and everyone who worked screamed “these are VIP’s”, so I was a bit embarrassed but it was so nice to skip the line and get up straight away. If you have the money/feel like spending some extra it’s a big plus when you’re going up there! It was the perfect activity for our last day in the city. I went out on the balcony tonight to hang laundry (I always want to unpack and do laundry the same day as I come home, otherwise I never do it), and I told Jon that he had to come out and hear how quiet it was. ;-) 11 days in NYC was great but it was even nicer to come home to this. Talk tomorrow, kisses and hugs <3


14 kommentarer14 kommentarer om “TOP OF THE ROCK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ett absolut måste when in NYC! Utsikten är så otrolig :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 • Men shit vilka fantastiskt vackra bilder! Använder du något filter eller har du redigerat dom på något sätt? Eller var färgen så där underbar? Så fint. Kram <3

  Reply
 • Hej Janni! Tycker det är superkul att du försöker vara mer personlig. Sen du frågade vad folk ville att du ska skriva mer om har det kännits mer som en person än en bloggare när du berättar om t.ex att du skämdes eller att jon behövde höra tystanden. Små saker gör stora skillnader! Haha vet inte om det bara jag tycker dettamen roligt iaf.

  Skulle oxå uppskattas om de svarade på ännu fler kommentarer??

  Tycker du är så duktig som alltid håller så hög kvalitet på dina sociala medier
  Kram

  Reply
 • Helt magiska bilder. Vilket underbart rosa ljus. Vi tog våra bröllopsbilder där när vi gifte oss i New York. Vi gifte oss i svenska kyrkan på Manhattan men jag har sett många som gifter sig där uppe på Top Of The Rock också. :) Jag är så glad för bilderna därifrån och jag är aldrig i New York utan att åka upp dit minst en gång. Mycket bättre utsikt än Empire State Building tycker jag.

  Reply
 • Such cool pics!<3
  http://www.blogellive.com

  Reply
 • Gorgeous photos, the views of New York City are incredible!
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Vart är den rosa tröjan å den svarta kjolen ifrån?

  Reply
 • This is such a beautiful view of NYC!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Looks totally incredible! You make me want to go so bad!

  Reply
 • This is the one thing I haven’t done in NY and this is the reason I have to go back as soon as I can!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Reply
 • Sååå snygga bilder!!!

  Reply
 • Vilken utsikt ja!! Så fint :) och älskar sportiga tröjan plus mer chic svart kjol ?? Ni är så bra i era vloggar btw, jag och pojkvännen brukar kika varje helg när han är här från Luxemburg. Blir inte att man kommenterar lika mycket på youtube men sååå bra är ni! ??

  Reply
 • what a beautiful woman you are ! inside and out; keep inspiring janni
  all the love xx

  Reply
 • Wow, beautiful photography and great post!!
  Stunning!!

  Hugs
  Hayley (www.ourdubailife.com)

  Reply