FLOWY DRESS

Gina Tricot blazer (here!) -adlink/ Rebecca Minkoff dress/ Salar Milano bag/ Hush shoes 

Hej babes! Den här morgonen bokstavligt talat sprang iväg. Vaknade trött och jetlaged (haha), hade frukostmöte som höll på så länge att vi fick stressa till bank/advokat-mötet vi hade. Jag trodde det skulle vara en timme men det slutade med att vi satt där i 2,5 timme, så mitt schema blev lite ändrat. ;-) Nu är vi hemma en sväng och måste packa ihop saker som ska med en leverans kl. 15, vi tänkte igår att vi väntar tills imorgon med att packa ihop då vi inte hade energi för det igår… Det ångrar man idag så att säga, haha! Fullt upp idag så istället får ni en outfit jag bar en morgon när Jon och jag gick till Brooklyn Bridge, vi insåg att vi bodde 10 minuters promenad därifrån så det var en mysig morgonprommis. Jag älskar långa klänningar, och speciellt i den här fina färgen. <3 Nu – ta tag i packning så vi hörs ikväll när jag kan andas igen. PUSS <3

//Hey babes! This morning literally flew by. Woke up tired and jetlaged (haha), had a breakfast meeting that went on for a while so we had to stress to our bank/lawyer meeting. I thought that meeting would be one hour but it ended up being a 2,5 hour meeting, so my schedule got changed a bit. ;-) We’re back home for a while and have to pack up some stuff that will go on a transport at 3pm, we thought yesterday that we would wait until today to pack since we didn’t have energy for it… We regret that today, haha! Busy day so instead you get an outfit I wore one morning when Jon and I walked to the Brooklyn Bridge, we realized we lived 10 minutes walk from there so it was a nice morning walk. I love long dresses, and especially in this pretty color. <3 Now – start packing and I’ll talk to you tonight when I can breathe again. HUGS <3

11 reaktioner på “FLOWY DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.