KNITS AND LEATHER

Gina tricot sweater (here!) pants (here!) and bag (here!)  – in collaboration with Gina Tricot.

Hej babes! Här kommer en lite höstigare outfit, skinnbyxor och stickat! Jag gör ett samarbete med Gina Tricot och den här månaden visar jag upp mina favoriter, och den här tröjan är så mysig och i en av mina nya favoritfärger. Jag har nog aldrig haft så mycket gult på mig som på sista tiden. :-) Byxorna är mina nya go-to när jag inte vet vad jag ska ha på mig, har redan använt dom typ 10 gånger. Älskar när man hittar såna plagg! Måste bara berätta om väskan också, den heter “Janni bag”, så det var ju givet att jag skulle gilla den! ;-) Jag gillar att kombinera olika material så i den här looken blev det stickat, skinn och sammet. Ni hittar alla mina favoriter hos Gina Tricot HÄR! Hoppas ni hittar något ni gillar. Ha en fin kväll, PUSS <3

//Hey babes!! Here’s a more fall inspired look, leather pants and a knitted sweater! I’m doing a collaboration with Gina Tricot this month and I will show you my favorites, this sweater is so cozy and in one of my new favorite colors. I’ve probably never worn yellow as much as I have lately. :-) These pants are my new go-to when I don’t know what to wear, I’ve already used them like 10 times. Love when you find pieces like that! I just have to tell you about this bag too, it’s called “Janni bag”, so of course I liked it! ;-) I like to combine different materials so in this look I went for knitted, leather and velvet. You can find all my favorites from Gina Tricot HERE! Hope you will find something you like. Have a great night, HUGS <3

In collaboration with Gina Tricot.

18 reaktioner på “KNITS AND LEATHER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.