BLACK MESH

Night vibes – wearing the new Daniel Wellinton watch (here!) – collaboration!

Hej babes! Som ni vet har jag jobbat med Daniel Wellington under en lång tid, och nu har jag nog hittat min absoluta favorit – deras nya mesh klocka Classic Petite Ashfield. Den funkar till allt och har en lite tuffare look samtidigt som den är liten och enkel, vilket jag älskar! :-) Jag stylade den till en helsvart look men jag har även haft den till färgglada outfits och då tycker jag den poppar fram lite extra. Med koden “janni” får ni 15% rabatt på hela deras hemsida (här!), så jag hoppas ni hittar något ni gillar! Det här fotade vi i baksätet på bilen för jag insåg att vi aldrig hade gjort det, och nu är bilen såld… Vi har den kvar fortfarande så vi passade på innan den nya ägaren ska hämta den! ;-) Min favorit på bilen är taket, jag kan inte få nog. Hörs imorgon och happy shopping! <3

//Hey babes! As you know I’ve been working with Daniel Wellington for a long time, and now I think I’ve found my absolute favorite – their new mesh watch Classic Petite Ashfield. It works with everything and have a more edgy look and at the same time it’s small and clean, which I love! :-) I styled it with an all black look but I’ve also worn it with colorful outfits and then I think it pops out a bit extra. With the code “janni” you get 15% off their entire website (here!), so I hope you will find something you like! We shot this in the backseat of the car since I realized we haven’t done that, and now the car is sold… We still have it so we took our chance before the new owner will pick it up! ;-) My favorite part about this car is the roof, I can’t get enough of it. Talk tomorrow and happy shopping! <3

In collaboration with Daniel Wellington.

5 reaktioner på “BLACK MESH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.