DUOMO MORNING

Bik Bok dress (here!) – adlink/ Fendi bag/ Hush shoes

God morgon babes! <3 Hur mår ni? Jag mår bra, är lite trött efter allt resande och flängande men det är ganska förståeligt haha! Vi vaknar tidigt också, speciellt när vi är på såna här fina ställen och vill se soluppgången. ;-) Duomo – en av dom finaste platserna jag vet! Jag hade på mig den här underbara långklänningen, lite somrig men åndå lite höstig på något sätt. Jag tänker mig den över ett par jeans och boots/klackar. Jag har börjat gilla klänningar över jeans, även om jag inte har haft på mig det så många gånger än. Nu ska jag möta upp Tash och Oscar och filma en grej, det ska bli superkul! Hörs senare, puss och kram! <3

//Good morning babes! <3 How are you? I feel good, a bit tired after all the traveling and running around but that’s understandable haha! We wake up early too, especially when we’re in pretty places like this and we want to see the sunrise. ;-) Duomo – one of the prettiest places I know! I wore this amazing long dress, a bit summery but still good for fall in a way. I’m thinking that over a pair of jeans and boots/heels. I’ve started to like dresses over jeans, even if I haven’t worn it that many times yet. Now I’m gonna meet up Tash and Oscar to film something, it will be super fun! Talk later, kisses and hugs! <3

9 reaktioner på “DUOMO MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.