MAKING MEMORIES

Hej babes! Vilken dag vi har haft, sprungit runt hela Milano och filmat/fotat. Det tog oss runt 7 timmar, men jag tror vi fick massa bra material idag. :-) Vi hade till och med tid att stanna för en pussbild, vi får ju sällan bilder ihop så det är alltid kul att ha. Jag är alltid så glad när jag har min älskling med mig, vi umgås ju mycket men vi är ofta på resor utan varandra. Det är alltid roligare att dela minnen med honom! :-) Vi har precis ätit pizza i sängen framför datorerna (det är minnen också, haha), vi ska jobba undan lite och sen blir det sömn. Vi skippade middag ute med vänner idag då vi båda är helt slut och har mycket jobb. Sånt är livet ibland men vi gillar att vara hemma också! Hörs imorgon hjärtan, massa kärlek <3

//Hey babes! What a day we’ve had, we’ve been running around all of Milan to film/shoot photos. It took us around 7 hours, but I think we got lots of good content today. :-) We even had time to stop to take a “kiss-pic”, we rarely take photos together so it’s always fun to have. I’m always so happy when I have my love with me, we spend lots of time together but we also travel quite a lot without each other. It’s always more fun to share my memories with him! :-) We just had pizza in front of our computers (that’s memories too, haha), we’re gonna get some work out of the way and then sleep. We skipped dinner out with friends today since we’re both exhausted and have lots of work. That’s life sometimes but we like to be at home too! Talk tomorrow loves, lots of love <3 

7 reaktioner på “MAKING MEMORIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.