MILAN WEEKEND

Amazing lunch spot with Duomo as a view, and my sweetie and I next to Duomo <3

Och så var vi hemma i Monaco igen efter en superhärlig vistelse i Milano. Oj vad jag gillar det stället mer och mer för varje gång jag är där! Speciellt när jag är där med Allegra, hon är ju en true italian och kan hela stället så vi äter gott och går till dom rätta ställena. Hon sa dock till mig att det finns mer saker att se än Duomo… ;-) Vi har haft blå himmel och sol varje dag vilket måste vara ovanligt i Milano, jag har iallafall aldrig varit med om det. Det gör ju alltid allting så mycket bättre! En av dagarna åt vi en sen lunch precis vid Duomo, vi hade inte bokat men fick bord nästan direkt. Trodde jag aldrig! :-) Vi åt sallad, panini, pasta och bröd. Allt är ju så mycket godare i Italien! Nu ska jag ta en dusch, göra en ansiktsmask och kanske äta lite choklad vi har här hemma. Får se om jag hinner innan jag somnar! PUSS <3

//And we are back home in Monaco again after a super nice visit to Milan. Oh how I like that place more and more every time I go there! Especially when I’m there with Allegra, she’s a true italian and knows the place so we always eat good and go to the right places. She told me one thing though, that there’s other things to see than Duomo… ;-) We’ve had blue sky and sun every day which much be rare in Milan, I’ve never seen it at least. It just makes everything so much better! One of the days we had a late lunch right by Duomo, we didn’t book a table but we got one almost straight away. I never thought that! :-) We had salad, panini, pasta and bread. Everything is just so much tastier in Italy! Now I’m gonna have a shower, do a face mask and maybe eat some chocolate we have at home. We’ll see if I can make it before I fall asleep! HUGS <3

16 reaktioner på “MILAN WEEKEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.