VELVET SUIT

Chimi glasses (here!)/ By Malina suit/ Valentino bag (here!)/ Hush shoes – adlinks

Good morgon babes! Vilken natt vi har haft, ett skämt haha! Vi stannade ju hemma för att äntligen få till lite sömn, men det var varmt i rummet så vi öppnade balkongdörren innan vi somnade. Sen började det… Det kändes som det var en miljard myggor i vårt rum, och hade man en hand utanför täcket fick man 10 myggbett direkt, råkade foten åka ut var det 20 myggbett där. Panik, haha! Kände mig inte direkt utvilad när vi vaknade och såklart har jag fått ett myggbett mitt på ögat så ena ögat är helt svullet. Perfecto! ;-) Det hände mig en gång när jag var liten men då på läppen så det såg ut som om jag hade sprutat in förstoring deluxe i överläppen. Men men, svullanden går väl ner snart så jag ser normal ut igen. Som tur är kan man ha solbrillor då solen skiner haha! Här är en look från två dagar sedan, jag hade på mig det här magiska sammet-setet och bar det med sneakers. Älskar det! Nu – typisk Milanfrukost och lite strosande på stan innan vi hoppar in i bilen mot Monaco igen. PUSS <3

//Good morning babes! What a night we had, a joke haha! We stayed at home to finally get some sleep, but it was warm in the room so we opened up the balcony door before we went to sleep. Then it started… It felt like there was a million mosquitos in our room, and if you had a hand outside the blanket you got 10 mosquito bites straight away, and if the foot accidentally was out there was 20 bites there. Panic, haha! I didn’t really feel rested when I woke up and of course I had a bite right on my eye so one eye is so swollen. Perfecto! ;-) It happened to me once when I was younger but then I got it on my lip so it looked like I had a lip injection deluxe. Well well, hopefully it will go down soon so I look normal again. Luckily you can wear sunglasses since the sun is shining haha! Here’s a look I wore two days ago, I wore this magical velvet suit and had it with sneakers. I love it! Now – typical Milan breakfast and some strolling around town before we jump in the car to drive back to Monaco again. HUGS <3

13 reaktioner på “VELVET SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.