DREAM MORNING

Dreamy morning in Cannes with the girls and Isadora <3

God morgon babes! <3 Hur mår ni? Jag mår så bra, sov i typ 9 timmar. Minns inte när det hände sist! :-) Välbehövligt! Vaknade och gick upp och möttes av detta. Blev sminkad i min morgonrock, fick kaffe serverat och hade den här drömmiga utsikten samtigit. Kan jag alltid få vakna såhär tack, haha! ;-) Vi är här med Isadora och hade en supermysig dag igår. Snart ska vi ner till frukosten och äta en mysig frukost och sen blir det nog solstols-läge i några timmar. Jag behövde verkligen den här lilla pausen i fashion week-veckorna. Kul att hänga med massa ladies också! <3 Nu blir det frukost så vi hörs senare. PUSS <3

//Good morning babes! <3 How are you? I feel so good, slept for like 9 hours. Can’t remember when that happened last! :-) Very needed! Woke up to this. Got my make up done in my robe, got served coffee and had this dreamy view at the same time. Can I always wake up like this please, haha! ;-) We are here with Isadora and had such a cozy day yesterday. Soon we’re heading down for breakfast to have a cozy breakfast together and then I’m gonna be in sunbed-mode for a few hours. I really needed this little break in the middle of fashion weeks. Fun to hang out with lots of ladies too! <3 Now – breakfast time so I’ll talk to you soon. HUGS <3

12 reaktioner på “DREAM MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.