CANNES MOMENTS

Two beautiful days in Cannes <3 Now – Paris!

God morgon från Paris flygplats! Det var en tidig morgon, klockan ringde vid 04.40 imorse och taxin mot flygplatsen var vid 5. Sov en stund på planet iallafall så mår helt okej! :-) Vi hade två fantastiska dagar i Cannes, varje gång jag är där så lovar jag mig själv att åka dit oftare. Härlig vibe, god mat, oftast soligt, stränder och allt man kan önska sig. Det är ju också typ 45 minuters bilresa från Monaco, så jag har nära hem. ;-) Supermysig resa med mina ladies och Isadora, jag har filmat en vlogg därifrån också så den kommer upp på söndag om jag hinner redigera. Sitter just nu med min Milano-vlogg, så hoppas jag kan få upp den idag redan. :-) Nu ska jag dricka upp min green tea latte här på Starbucks och sen blir det taxi in till Pariiiis stad! SÅ glad över att vara här igen! PUSS <3

//Good morning from Paris airport! It was an early morning, the alarm went off at 04.40 this morning and the taxi to the airport was at 5. Slept for a while on the flight at least so I feel ok! :-) We had two amazing days in Cannes, every time I go there I promise myself to go more often. Great vibe, good food, mostly sunny, beaches and everything you can ever wish for. Also it’s like a 45 min drive from Monaco, so I’m close to home. ;-) Super cozy trip with my ladies and Isadora, I filmed a vlog from there too so hopefully it will be live on sunday if I can find time to edit. Right now I’m editing my Milan-vlog, so I hope I can get that online today. :-) Now I’m gonna finish my green tea latte at Starbucks and then I’m jumping in a cab towards Pariiis city! SO happy to be back here again! HUGS <3

10 reaktioner på “CANNES MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.