GUAVA

Chimi glasses (Guava 001 here!)/ Nelly top (similar here!) skirt (here!) and shoes (old)/ Revolve belt/ Chanel bag  – adlinks

Hej babes! Vi har haft en mysig dag i Paris, strosat, ätit ostbricka och druckit ett glas vin. Mira kom hit nu i eftermiddags så det ska bli så mysigt att umgås med henne i några dagar. <3 När jag inte bor i Sverige längre men saknar mina vänner är det fantastiskt att man kan mötas upp i en annan stad. :-) Ovan är en helsvart look vilket är ovanligt för att vara jag, men såklart är det en färg-detalj – brillorna! Min favoritfärg när det kommer till Chimi’s, rosa och lite genomskinliga. Med koden “Janni” får ni 20% på allt på deras hemsida! Dom här rosa är en limited edition och det gillar jag alltid, när man är lite ensam om en produkt. ;-) Nu har vi bytt om och ska iväg på visning, efter det blir det middag med två svenska vänner och sen hem och sova. Man blir alltid så slut när man gått upp så tidigt, och speciellt när man rest… PUSS <3

//Hey babes! We’ve had a cozy day in Paris, strolled, had a cheese plate and a glass of wine. Mira arrived this afternoon so it will be so cozy to hang out with her for a few days. <3 When I don’t live in Sweden anymore but I miss my friends it’s amazing to be able to meet up in another city. :-) Above is an all black look which is rare for me, but of course there’s a pop of color in it – the sunglasses! This is my favorite color when it comes to Chimi’s, pink and a bit see through. Use the code “Janni” to get 20% off everything on their website! These pinks ones are limited edition and I always like that, when you’re a bit alone with a product. ;-) We just changed outfits and will head for a show, after that we’re going out for dinner with two friends from Sweden and then home to bed. You always get so tired when you wake up that early, and especially when you’ve been traveling… HUGS <3

In collaboration with Chimi Eyewear.

18 reaktioner på “GUAVA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.